Bekijk alle foto's
  • Informatie
  • Foto's
  • Reviews
  • Reserveren
  • Contact

Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 130

Appartement 130 beschikt over een zeer ruim dakterras over de volledige oppervlakte van het appartement met uitzicht op de vuurtoren en de hele dag zon. Het appartement heeft een oppervlakte van 42m2 en is van alle gemakken voorzien. Appartement Nr. 130 beschikt over een luxe badkamer, keuken met onder andere een combimagnetron en vaatwasser, woonkamer met een prettige zithoek en flatscreen TV. Het appartement heeft een slaapkamer met twee uitstekende éénpersoonsbedden. In de woonkamer is er een comfortabele tweepersoonsslaapbank aanwezig. Er is een mogelijkheid om een babybedje bij te plaatsen. Appartement Nr. 130 beschikt over een dakterras met een dakluik. Voor een comfortabele vakantie op Schiermonnikoog, is appartement Nr. 130 een ideaal verblijf.  

Informatie op een rijtje

  • Geschikt voor 2 tot 4 personen
  • Oppervlakte van 42 m2
  • Keuken met combimagnetron en vaatwasser
  • 1 slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden, een tweepersoonsslaapbank in de woonkamer
  • Babybedje bijplaatsen is mogelijk
  • Zithoek met flatscreen TV
  • Dakterras met dakluik

Bekijk hier de foto´s van: Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 130

Ligging van Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 130

De faciliteiten van Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 130

Aantal slaapkamers

1 slaapkamer + 1 slaapbank

Algemeen

Eerste verdieping
Babybed bijplaatsen mogelijk

Faciliteiten binnen

Geen stapelbed
Boxspringbedden
Vaatwasser

De reviewscore van appartement: Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 130

Wilt u een review achter laten over uw verblijf in dit appartement? Klik hieronder op de knop en geef uw verblijf tussen de 1 en 5 sterren.

Hoe was je verblijf in het Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 130? Laat hier een recensie achter voor Resort Schierduin

Maak een review aan
×
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Datum:

20-03-2023

4 - Sterren

Met plezier hebben we 14 dagen doorgebracht in dit comfortabele en schone appartement. Ook het gebouw, de ruime opzet, mooie entree, ligging halverwege dorp en strand vonden we prettig. Vriendelijk personeel ook. Van het zwembad en sauna hebben we geen gebruik gemaakt, ook niet van het dakterras van het appartement, dat we overigens moeizaam toegankelijk vonden door een luik dat slechts met flinke kracht in beweging is te krijgen. We misten in het appartement een paar goede leeslampen en omdat we geregeld zelf kookten, een goede op inductie afgestemde koekenpan en wok. De beide aanwezige exemplaren hadden kromgetrokken bodems, de koekenpan was duidelijk versleten. We hadden afgaande op foto's van het appartement alvast koffiepads meegenomen voor een Senseo terwijl bij aankomst bleek dat er een Nespresso-apparaat stond. Dit alles mocht de pret niet drukken. Wij komen vast weer terug op Schierduin.

Door: Bert Oostindie

Datum:

22-08-2022

5 - Sterren

Mooi, schoon en ruim kamer. Leuk dakterras maar de luik was enorm zwaar. Het zwembad zou iets meer verzorgd kunnen zijn. Elke keer was ik bang dat er iets van het plafond zou vallen. Wasmachine in het complex is prima, er zijn er 2...1 voor de complex en 1 voor de gasten helaas waren ze allebei heel vaak door het complex zelf gebruikt en het was dus moeilijk om te wassen....

Door: Karolina

Datum:

13-08-2022

4 - Sterren

Heerlijk appartement voor 2 personen met ruime slaapkamer, volledige keuken en fantastisch dakterras. Nadeel is dat de toegang naar dakterras met zwaar luik is. Als het open is geeft het veel licht in het appartement. Zoals ook bij andere appartementen loopt het water in de douche weg. De service is prima, alles is zeer schoon en iedereen is vriendelijk.

Door: Els

Datum:

13-09-2021

5 - Sterren

Fijn dat de keuken zo schoon was,. Hoop dat we de extra handdoeken betaald hebben.

Door: Barbara Visser

Datum:

30-04-2021

5 - Sterren

Heerlijk weekend gehad in super appartement. Netjes en schoon. Het dakterras is echt een grote meerwaarde.

Door: Ilonka Kamerman

Door mij bekeken

Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 130

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement 130 beschikt over een zeer ruim dakterras over de volledige oppervlakte van het appartement met uitzicht op de vuurtoren en de hele dag zon. Het appartement heeft een oppervlakte van 42m2 en is van alle gemakken voorzien. Appartement Nr. 130 beschikt over een luxe badkamer, ..

personen 4 slaapkamers 1 slaapplekken 4
Toon dit Appartement