Bekijk alle foto's
  • Informatie
  • Foto's
  • Reviews
  • Reserveren
  • Contact

Luxe Appartement - 4-6 pers - nr: 120

Appartement Nr. 120 is een ruimtelijk, modern en luxe appartement voor gezelschappen van max 6 personen. Het appartement heeft een oppervlakte van 64,5 m2 en is gelegen op de eerste verdieping. Het zonnige appartement is voorzien van een luxe badkamer, moderne keuken en een gezellige woonkamer met een prettige zithoek. Huiselijkheid wordt gecreëerd door de persoonlijke aankleding van het appartement en de beschikbaarheid van (kook)boeken, spelletjes en Sonos. Het ruime dakterras met fraai uitzicht op de duinen maakt het eilandgevoel compleet!

Het appartement heeft twee slaapkamers met ieder twee uitstekende éénpersoonsbedden. In de woonkamer staat een comfortabele tweepersoons slaapbank. Een babybedje bijplaatsen is ook mogelijk. Voor gezelschappen tot 6 personen die luxe, comfort en gezelligheid zoeken, is appartement Nr. 120 zeer geschikt.

Informatie op een rijtje

  • Geschikt tot 6 personen
  • Oppervlakte van 64,5 m2
  • Keuken met combimagnetron, vaatwasser en Nespresso apparaat
  • 2 slaapkamers met 2 éénpersoonsbedden, een tweepersoonsslaapbank in de woonkamer
  • Babybedje bijplaatsen is mogelijk
  • Zithoek met flatscreen TV
  • Luxe badkamer
  • Ruim dakterras met fraai uitzicht op duinen

Bekijk hier de foto´s van: Luxe Appartement - 4-6 pers - nr: 120

Ligging van Luxe Appartement - 4-6 pers - nr: 120

De faciliteiten van Luxe Appartement - 4-6 pers - nr: 120

Aantal slaapkamers

2 Slaapkamers + 1 slaapbank

Algemeen

Babybed bijplaatsen mogelijk
Eerste verdieping

Faciliteiten binnen

Geen stapelbed
Boxspringbedden
Vaatwasser

De reviewscore van appartement: Luxe Appartement - 4-6 pers - nr: 120

Wilt u een review achter laten over uw verblijf in dit appartement? Klik hieronder op de knop en geef uw verblijf tussen de 1 en 5 sterren.

Hoe was je verblijf in het Luxe Appartement - 4-6 pers - nr: 120 ? Laat hier een recensie achter voor Resort Schierduin

Maak een review aan
×
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Datum:

09-01-2024

5 - Sterren

Heel gezellig en persoonlijk gemaakt appartement! Nummer 120 is huiselijk en mooi ingericht met leuke spullen en mooie kunst aan de muur. Alles is aanwezig, boeken, spelletjes, goed uitgeruste keuken, fijne, warme badkamer en bovendien... heerlijke bedden! Wij komen zeker terug (hartje)

Door: Bertine de Groot

Datum:

20-06-2023

5 - Sterren

Heerlijke week in dit appartement gehad. Het is ruim en compleet ingericht en rustig gelegen op een hoek van de bovenste verdieping. Fijne bedden met goede matrassen. Op het grote dakterras kun je bij mooi weer de hele dag door wel een plekje in de zon vinden. Resort Schierduin is gelegen halverwege het dorp en het strand. Ideaal!

Door: Nicole

Datum:

20-05-2023

5 - Sterren

Wat hebben wij ontzettend genoten van dit appartement! Heel gezellig,netjes en schoon! Alles was top naar wens. Wij komen zeker nog eens terug!

Door: Denise Leeuwis

Datum:

19-02-2023

5 - Sterren

Al meerdere keren genoten van dit heerlijk appartement. Het voelt als thuis door warme en levendige inrichting. Plenty spelletjes en boeken. Prima keuken! Je bent zo in bos, duin, dorp of op het strand. Echt genieten en we komen zeker nog een keer.

Door: Rein

Datum:

16-10-2022

5 - Sterren

Heerlijk, lang weekend gehad in licht, sfeervol en praktisch ingericht appartement 120. Het appartement geeft een ruimtelijk gevoel met leuke, kleine details: we waren met z’n tweeën en hadden alle ruimte dus zeker geschikt voor meer! Extra fijn het gemakkelijk bereikbare dakterras waar je zodra het droog is al buiten kunt zitten: we hebben er gezellig gezeten, gelezen en geluncht in het herfstzonnetje met uitzicht op de Badweg. Zeker voor herhaling vatbaar!

Door: Annemarie

Datum:

05-08-2022

5 - Sterren

Al meerdere keren verbleven we in een appartement van Schierduin, altijd weer fijn! Alles is aanwezig, fijne bedden en een dakterras met uitzicht op de Badweg. Ook fijn dat je er een wasje kunt draaien (kelder). Er lagen veel spelletjes, boeken en tijdschriften in het appartement, wat fijn! Graag iets doen aan brandalarm, ook bij ons midden in de nacht, loos alarm. Plafond zwembad is vies. We komen heel graag terug!

Door: Carmen Molenaar

Datum:

11-07-2022

5 - Sterren

Top appartement 120. Mooi ruim dakterras in de zon en veel spelletjes en boeken. Aan te bevelen! Een deel van de familie verbleef in app 17, ook helemaal leuk 2 persoons praktisch en gezellig app met mooi terrasje waar we ook heerlijk genoten hebben. Het resort is ook mooi en ruim opgezet met een prima zwembad en sauna's. Ligging is goed, tussen dorp en strand in.

Door: Jesse en Madelief

Door mij bekeken

Luxe Appartement - 4-6 pers - nr: 120

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement Nr. 120 is een ruimtelijk, modern en luxe appartement voor gezelschappen van max 6 personen. Het appartement heeft een oppervlakte van 64,5 m2 en is gelegen op de eerste verdieping. Het zonnige appartement is voorzien van een luxe badkamer, moderne keuken en een gezellige woonkamer me..

personen 6 slaapkamers 2 slaapplekken 6
Toon dit Appartement