Bekijk alle foto's
  • Informatie
  • Foto's
  • Reviews
  • Reserveren
  • Contact

Luxe Appartement - 6 pers - nr: 129

Appartement Nr. 129 is een modern, luxe en extra ruim appartement voor 6 personen. Het appartement heeft een oppervlakte van 85 m2 en is gelegen op de eerste verdieping met uitzicht op het duin. Appartement Nr. 129 is voorzien van een grote en luxe badkamer met inloopdouche en eigen 2 persoons infraroodsauna, een luxe ingerichte keuken met onder andere een combimagnetron en een vaatwasser. Daarbij heeft het appartement een woonkamer met een prettige zithoek en flatscreen TV met Netflix. Het appartement heeft twee slaapkamers met ieder twee uitstekende éénpersoonsbedden. Op de vide staat een comfortabel 2 persoons (één matras van 1.40 bij 2.00 m) klapbed. De woonkamer is voorzien van een comfortabele 3-4 persoonsbank. Een babybedje bijplaatsen is ook mogelijk. Bijzonder aan appartement Nr. 129 is het grote dakterras met deur op de eerste etage, waar de zon de hele dag schijnt. Hier kun je heerlijk van genieten in een van de ligbedden. Voor een ultiem luxe vakantie met 6 personen op Schiermonnikoog, is appartement 129 een goede keuze.

Informatie op een rijtje

  • Geschikt tot 6 personen
  • Zeer ruim: oppervlakte van 85 m2
  • Keuken met combimagnetron en vaatwasser
  • 2 slaapkamers met 2 éénpersoonsbedden en een extra en comfortabel 2 persoonsbed op de vide
  • Babybedje bijplaatsen is mogelijk
  • Zithoek met flatscreen TV met Netflix
  • Groot dakterras met ligbedden
  • Privésauna

Bekijk hier de foto´s van: Luxe Appartement - 6 pers - nr: 129

Ligging van Luxe Appartement - 6 pers - nr: 129

De faciliteiten van Luxe Appartement - 6 pers - nr: 129

Aantal slaapkamers

2 Slaapkamers + 1 slaapbank

Algemeen

Eerste verdieping
Babybed bijplaatsen mogelijk

Faciliteiten binnen

Geen stapelbed
Boxspringbedden
Privé sauna
Vaatwasser

De reviewscore van appartement: Luxe Appartement - 6 pers - nr: 129

Wilt u een review achter laten over uw verblijf in dit appartement? Klik hieronder op de knop en geef uw verblijf tussen de 1 en 5 sterren.

Hoe was je verblijf in het Luxe Appartement - 6 pers - nr: 129? Laat hier een recensie achter voor Resort Schierduin

Maak een review aan
×
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Datum:

21-10-2022

5 - Sterren

Wat een heerlijke week hebben wij gehad. Genoten van de natuur en de rust op Schier. Het appartement is mooi, sfeervol, ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. Met het grote dakterras als slagroom op de taart. Goed gelegen binnen het complex aan de duinkant. In- en uitchecken liep uitstekend. Zeer vriendelijk geholpen aan de receptie. Vanuit het resort stap sta je na 5 minuten lopen op het strand. Ook het dorp ligt binnen handbereik. Kortom: puur genieten.

Door: Jacqueline

Datum:

30-07-2022

5 - Sterren

Wij hebben begin medio juli een weekje verbleven in appartement 129. Wat een heerlijk, ruim, licht, compleet en mooi appartement! Mooi aangekleed/ ingericht, zeer compleet uitgeruste keuken, spelletjes, boeken en fijne bedden. Als kers op de taart een lekker dakterras en een infrarood sauna. Aanrader!

Door: Familie Groenevelt

Datum:

06-05-2022

5 - Sterren

We hebben voor de 2e keer een midweek gelogeerd in Schierduin. Net als vorig jaar waren we aangenaam verrast door de luxe die je krijgt in je appartement. Aan werkelijk alles is gedacht. Appartement 129 is zeer ruim ingedeeld, de inventaris is geweldig en zelfs de bediening van de sauna is eenvoudig zelf te regelen. De locatie is ook prima want je kunt lopend het dorp in en ook lopend naar het strand. We hebben genoten en zullen zeker nog eens terug komen.

Door: Anne-Marie

Datum:

04-03-2022

5 - Sterren

Appartement nr. 129 is ons geweldig goed bevallen! De hoge plafonds, zonnige ligging en niet standaard indeling maken de sfeer in het appartement heel prettig. Ook hebben we zelden een appartement gezien met zo'n uitgebreide keukeninrichting. Er is aan alles gedacht. De luxe van een balzaal van een badkamer mét sauna en een kast vol leuke spelletjes maakten het geheel compleet. Mochten we weer eens op Schiermonnikoog komen dan weten we waar te verblijven.

Door: Suzan Jonkers

Datum:

16-01-2022

4 - Sterren

Appartement 129 is een fijne plek. Heel ruim voor ons gezin van vier. De vloerverwarming geeft veel comfort in de winter. De privé sauna is een echte luxe. Een aanrader. Waarom dan toch geen vijf sterren? In de hoeken van de buitenmuren zit wat vocht, dat ziet er niet onfrissig uit. En ik heb niets meer terug gehoord of mijn oplader gevonden is.

Door: Kees Bakker

Datum:

06-12-2021

5 - Sterren

We zijn nu al weer een keer of 5 geweest in appartement 129 en het is er heerlijk. Beide slaapkamers zijn prettig, de bedden goed, de badkamer is ruim en prettig, de woonkamer is klein maar gezellig en de keuken is zeer ruim en alles is aanwezig. Schier is natuurlijk heerlijk en dit appartement ligt op een heel fijne plek op het eiland, dicht bij het dorp, dicht bij het strand.

Door: Erik Braun

Door mij bekeken

Luxe Appartement - 6 pers - nr: 129

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement Nr. 129 is een modern, luxe en extra ruim appartement voor 6 personen. Het appartement heeft een oppervlakte van 85 m2 en is gelegen op de eerste verdieping met uitzicht op het duin. Appartement Nr. 129 is voorzien van een grote en luxe badkamer met inloopdouche en eigen 2 persoons in..

personen 6 slaapkamers 2 slaapplekken 6
Toon dit Appartement