Bekijk alle foto's
  • Informatie
  • Foto's
  • Reviews
  • Reserveren
  • Contact

Luxe Appartement - 2 pers - nr: 134

Appartement Nr. 134 is een ruime, moderne en luxe suite voor 2 personen. De suite heeft een oppervlakte van 33,5 m2 en is voorzien van een eigen badkamer, zeer complete keuken en een separate slaapkamer met twee éénpersoonsbedden. Een extra babybedje bijplaatsen is mogelijk.

De suite beschikt niet over een eigen balkon, maar wel over vier stolpramen die helemaal open kunnen. Appartement Nr. 134 is een ideaal verblijf voor 2 personen.

Informatie op een rijtje

  • Voor 2 personen
  • Oppervlakte van 33,5 m2
  • Eigen keuken en badkamer
  • Aparte slaapkamer
  • Kinderbedje bijplaatsen is mogelijk
  • Per nacht boekbaar

Bekijk hier de foto´s van: Luxe Appartement - 2 pers - nr: 134

Ligging van Luxe Appartement - 2 pers - nr: 134

De faciliteiten van Luxe Appartement - 2 pers - nr: 134

Aantal slaapkamers

1 Slaapkamer

Algemeen

Eerste verdieping
Babybed bijplaatsen mogelijk

Faciliteiten binnen

Geen stapelbed
Boxspringbedden
Vaatwasser

De reviewscore van appartement: Luxe Appartement - 2 pers - nr: 134

Wilt u een review achter laten over uw verblijf in dit appartement? Klik hieronder op de knop en geef uw verblijf tussen de 1 en 5 sterren.

Hoe was je verblijf in het Luxe Appartement - 2 pers - nr: 134? Laat hier een recensie achter voor Resort Schierduin

Maak een review aan
×
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Datum:

02-01-2023

5 - Sterren

Heerlijke midweek vakantie gehad in dit fijne appartement. Van alle gemakken voorzien. Bijzonder lekker bed en grote warme douche. Prima keukentje voor een paar dagen, met oven/magnetron/kookplaat. In een mooi en rustig complex. Op de bekende badweg vlakbij strand en dorp. Tijdens gure dagen lekker opwarmen in het zwembad en de sauna. Kleine tv, geen mogelijkheid tot streamen, maar... dat is ook niet nodig met zoveel moois te wandelen en fietsen op het eiland. Je stapt naar buiten en het maakt niet uit welke kant je opgaat... We komen zeker nog een keer terug!

Door: B en A

Datum:

20-11-2022

5 - Sterren

Prima appartement. Weekend verbleven. Jammer dat het zwembad dicht was. Linnengoed niet helemaal schoon. Fijn gebouw, dicht bij dorp en strand. Goed startpunt voor wandelingen en fietsen. Bij problemen is de huismeester direct beschikbaar en wordt het -ook in het weekend- direct opgelost. Dit was onze 3e keer in het gebouw. Wij komen terug!

Door: Theo

Datum:

09-08-2022

5 - Sterren

We hebben een heerlijke midweek op Schier doorgebracht in dit mooie en knusse appartement. Het was heel schoon en van alle gemakken voorzien! De ligging van het complex, dicht bij het strand en het dorp is perfect, We komen zeker weer!

Door: Inge en Fred

Datum:

28-09-2021

5 - Sterren

We hebben genoten van een mooi schoon en ruim appartement op een mooie locatie . Vriendelijke Receptie en medewerkers . Alles was ruim voldoende aanwezig ,aandachtspunt een koekenpan die niet op inductie plaat werkte . Verder genoten van een mooie week met schitterend nazomers weer op een heel mooi en rustig Schiermonnikoog . Voor herhaling vatbaar . Miranka en Ted

Door: Ted Fronik

Datum:

29-04-2021

3 - Sterren

We verbleven voor een heerlijk weekend in de studio nr 134. Prima geschikt voor 2personen. Klein, maar toereikend. Wel jammer dat de bank erg doorgezet en was en de bekleding voor een deel kapot. Ik vind het belangrijk dat serviesgoed en sanitair goed wordt gecheckt en gereinigd, zeker in Covid tijd. Echter was niet al het servies schoon en stond een aangebrande pan in de la. Wel meteen een nieuwe gekregen, maar het oogt niet fijn. Sanitair was schoon, echter waren de muren in het toilet niet schoon gemaakt..de spetters zaten op de muur.. dat geeft geen fijngevoel.. je gaat er vanuit dat de studio goed gereinigd wordt bij een wisseling. Verder goede douche. Matrassen zijn ook aan vervanging toe, zijn doorgezakt. Verder goed voor een weekendje.

Door: Valk

Door mij bekeken

Luxe Appartement - 2 pers - nr: 134

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement Nr. 134 is een ruime, moderne en luxe suite voor 2 personen. De suite heeft een oppervlakte van 33,5 m2 en is voorzien van een eigen badkamer, zeer complete keuken en een separate slaapkamer met twee éénpersoonsbedden. Een extra babybedje bijplaatsen is mogelijk.

..

personen 2 slaapkamers 1 slaapplekken 2
Toon dit Appartement