Bekijk alle foto's
  • Informatie
  • Foto's
  • Reviews
  • Reserveren
  • Contact

Luxe Appartement - 4 pers - nr: 136

Appartement Nr. 136 is een modern en luxe vakantieappartement voor 4 personen. Het appartement heeft een oppervlakte van 50 m2 en is gelegen op de eerste verdieping van het Resort. Er zijn twee slaapkamers aanwezig, waarvan één kamer met twee uitstekende éénpersoonsbedden. De andere slaapkamer is voorzien van een comfortabel stapelbed. Een babybedje bijplaatsen is mogelijk. Het appartement beschikt over een complete eigen keuken die van alle gemakken is voorzien, zoals een vaatwasser, Nespresso-apparaat en combimagnetron. De badkamer is luxe en ruim van opzet. In de comfortabele zithoek staat een grote flatscreen TV. Het appartement heeft mooi en gezellig eilandinterieur. Het appartement heeft een extra groot zonnig privé dakterras met een loungeset en parasol. Hier kun je ook genieten van het uitzicht op de vuurtoren. Appartement Nr. 136 is ideaal voor gezinnen die van extra luxe houden.

Informatie op een rijtje

  • Geschikt voor 2 tot 4 personen
  • Oppervlakte van 50 m2
  • 1 slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden, 1 slaapkamer met stapelbed
  • Babybedje bijplaatsen is mogelijk
  • Zithoek met flatscreen TV
  • Groot zonnig privé terras met loungeset, parasol en schaduwdoek

Bekijk hier de foto´s van: Luxe Appartement - 4 pers - nr: 136

Ligging van Luxe Appartement - 4 pers - nr: 136

De faciliteiten van Luxe Appartement - 4 pers - nr: 136

Aantal slaapkamers

2 Slaapkamers

Algemeen

Eerste verdieping
Babybed bijplaatsen mogelijk

Faciliteiten binnen

Wel stapelbed
Boxspringbedden
Vaatwasser

De reviewscore van appartement: Luxe Appartement - 4 pers - nr: 136

Wilt u een review achter laten over uw verblijf in dit appartement? Klik hieronder op de knop en geef uw verblijf tussen de 1 en 5 sterren.

Hoe was je verblijf in het Luxe Appartement - 4 pers - nr: 136? Laat hier een recensie achter voor Resort Schierduin

Maak een review aan
×
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Datum:

21-04-2022

5 - Sterren

Urlaub lohnt sich hier ! Ein schönes, zweckmäßig eingerichtetes Appartment mit schöner Dachterrasse, ruhig gelegen, da kann man sich gut entspannen ! Die Lage des Hauses ist wunderbar zwischen Dorf und Strand, wobei beides gut zu erreichen ist. Das Schwimmbad ist angenehm warm (...nur die Decke bräuchte mal ein wenig Farbe ;-) ... Wir kommen gern wieder und würden genau dieses Appartment wieder buchen ! Mathias

Door: Mathias

Datum:

13-08-2021

5 - Sterren

Drie weken in dit mooie appartement genoten van alles wat Schier te bieden heeft. Dit appartement op de eerste verdieping was de ideale plek om te ontspannen: heerlijke bedden, een compleet uitgeruste keuken, een badkamer met een stortdouche. De absolute bonus is het dakterras met complete privacy, een eettafel met stoelen, een lounchebank, parasol en ook nog een zonnedoek. Tip: op een mooie avond met een fles rosé de zon zien ondergaan. Fantastisch. We verbleven er met twee kinderen (6 en 8) die genoten van hun stapelbed en heel vaak het binnenzwembad bezochten terwijl wij de buitensauna eer aan deden, wat een genot. Het personeel achter de balie is vriendelijk en klantgericht. Hier komen wij terug, dat is zeker.

Door: Fam Hommes

Datum:

13-08-2021

5 - Sterren

Prachtig en luxe appartement. Compliment voor de dame van de receptie. Wzt een supervriendelijke ontvangst. En Schier, daar kwamen we voor, is ook verrassend mooi.

Door: Henk Hoeksema

Datum:

09-07-2021

5 - Sterren

we hebben een heerlijke week gehad in een prachtig appartement in een goed verzorgd resort!

Door: Boschma

Door mij bekeken

Luxe Appartement - 4 pers - nr: 136

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement Nr. 136 is een modern en luxe vakantieappartement voor 4 personen. Het appartement heeft een oppervlakte van 50 m2 en is gelegen op de eerste verdieping van het Resort. Er zijn twee slaapkamers aanwezig, waarvan één kamer met twee uitstekende éénpersoonsbed..

personen 4 slaapkamers 2 slaapplekken 4
Toon dit Appartement