Bekijk alle foto's
  • Informatie
  • Foto's
  • Reviews
  • Reserveren
  • Contact

Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 7

Appartement Nr. 7 is een modern en luxe ingericht appartement voor 2 tot 4 personen. Het appartement heeft een oppervlakte van 48,5 m2. Het appartement is van alle gemakken voorzien. De halfopen keuken is voorzien van onder andere een oven en vaatwasser. De woonruimte beschikt over een comfortabele zithoek met een SmartTV. De slaapkamer beschikt over twee uitstekende éénpersoonsbedden. In de woonkamer staat een comfortabele tweepersoonsslaapbank. Er is de mogelijkheid om een babybedje bij te plaatsen. Het appartement beschikt ook over een zonnig buitenterras, dat te bereiken is via de openslaande deuren vanuit de woon- en slaapkamer. Appartement Nr. 7 is ideaal voor kleinere gezelschappen die in luxe willen genieten van Schiermonnikoog.

Informatie op een rijtje

  • Voor 2 tot 4 personen
  • Oppervlakte van 48,5 m2
  • Keuken met oven en vaatwasser
  • Slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden, Tweepersoonsslaapbank in de woonkamer
  • Babybedje bijplaatsen is mogelijk
  • Zithoek met Smart TV
  • Zonnig buitenterras met openslaande deuren
  • Op de begane grond

Bekijk hier de foto´s van: Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 7

Ligging van Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 7

De faciliteiten van Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 7

Aantal slaapkamers

1 slaapkamer + 1 slaapbank

Algemeen

Begane grond
Babybed bijplaatsen mogelijk

Faciliteiten binnen

Geen stapelbed
Boxspringbedden
Vaatwasser

De reviewscore van appartement: Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 7

Wilt u een review achter laten over uw verblijf in dit appartement? Klik hieronder op de knop en geef uw verblijf tussen de 1 en 5 sterren.

Hoe was je verblijf in het Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 7? Laat hier een recensie achter voor Resort Schierduin

Maak een review aan
×
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Datum:

20-03-2023

5 - Sterren

Uitstekend appartement. Wij hebben voorheen altijd in vakantiehuisjes gezeten. Dit is ons goed bevallen en wij komen zeker terug!

Door: Bernardus Ides Peeters

Datum:

27-09-2021

5 - Sterren

Geweldig leuk appartement, erg gunstige lokatie op het eiland. Het verblijf was voor herhaling vatbaar. Negatief punt was de kapotte verlichting in de badkamer, die niet in orde gemaakt kon worden door het overigens vriendelijke receptie-personeel. En we hebben wel erg veel last gehad van gehorigheid van de buren in het appartement naast ons.

Door: Marretje

Datum:

30-07-2021

5 - Sterren

Het was een heel mooi ruim appartement op de begane grond .Fijn terras direct aan een looppad. Vlakbij een mogelijkheid om de fietsen te plaatsen. De inrichting was heel smaakvol . Met diversen wand versierselen met producten van de zee en het eiland. heerlijke bedden. Het resort staat aan de Badweg zeer centraal om naar de zee te wandelen of te fietsen. Ook het dorpje is makkelijk te bereiken. Wij hebben een heel ontspannen weekje in dit Resort gehad..

Door: Aad en Toos

Datum:

16-07-2021

5 - Sterren

Een heerlijk modern appartement. Compleet ingericht. Lekkere bedden, fijne douche. Fijn dat er een tuintje was waar we heerlijk konden zitten. Vanuit het resort hebben we mooie fietstochten kunnen maken. Ook ben je zo in het dorp waar alles te vinden is. Kortom, wij komen zeker nogeens terug op dit resort.

Door: Monique van Hoorn

Datum:

02-07-2021

5 - Sterren

Prachtig appartement met alles erop en eraan, goed schoon, lekker dicht bij het strand. We hebben genoten en komen zeker terug.

Door: Tjebbe en Hennie

Datum:

26-06-2021

3 - Sterren

Ruim appartement. Goed ingericht. De bedden waren helaas erg smal. Wij moesten die uit elkaar zetten en dan blijft er wel een heel smal bedje over, waar het matras ook nog af glijdt. Het appartement is op de begane grond en het is alleen mogelijk om een deur open te zetten, want er zijn geen ramen die open kunnen. Dat voelt minder veilig. We komen vaak op Schiermonnikoog. Meestal logeren we in een hotel. Maar deze ervaring was zeker niet verkeerd.

Door: Nell

Datum:

26-04-2021

5 - Sterren

Het was een schoon, compact & comfortabel appartement met zonneterras. Wij hebben genoten van de privacy en de rust en ook de bedden waren heerlijk.

Door: Wijbrigje Hansma

Datum:

30-01-2021

5 - Sterren

Fantastisch weekendje weg gehad op Schiermonnikoog zelfs in de winter in Corona-tijd ! Prima appartement, luxe en zeer compleet uitgerust wat fijn "thuis" komen is na een (strand)wandeling of fietstocht. Het appartement ligt op loopafstand van strand en dorp en is gezellig ingericht. Uit eten kon niet vanwege de maatregelen, maar er waren voldoende restaurantjes die bezorgden, het bestellen ging soepel. Wij hebben ons prima geamuseerd !

Door: Rob en Hedy

Datum:

16-10-2020

3 - Sterren

Superfijn luxe design appartement. Smaakvol modern ingericht. Perfecte locatie, zeer rustig gelegen halverwege de Badweg, op loop afstand van het heerlijke strand van Schier. Goed geslapen op de perfecte bedden en als extraatje ook nog een sauna unit in de badkamer. Alle aanwezige spullen in topconditie. Ook het complex is van alle gemakken voorzien met sauna units binnen en buiten en een indoor zwembad. Regelmatig kunst te zien in de ruime ontvangstruimte, erg leuk. Kortom. een aanrader.

Door: Alex van Hoorn

Door mij bekeken

Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 7

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement Nr. 7 is een modern en luxe ingericht appartement voor 2 tot 4 personen. Het appartement heeft een oppervlakte van 48,5 m2. Het appartement is van alle gemakken voorzien. De halfopen keuken is voorzien van onder andere een oven en vaatwasser. De woonruimte beschikt over een comfortabe..

personen 4 slaapkamers 1 slaapplekken 4
Toon dit Appartement