Bekijk alle foto's
  • Informatie
  • Foto's
  • Reviews
  • Reserveren
  • Contact

Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 8

Appartement Nr. 8 is een modern en luxe ingericht hoekappartement voor 2 tot 4 personen, met een oppervlakte van 49 m2. Het appartement is van alle gemakken voorzien. De halfopen keuken is voorzien van onder andere een oven en vaatwasser. De woonruimte beschikt over een comfortabele zithoek met een flatscreen TV. De slaapkamer beschikt over twee uitstekende éénpersoonsbedden. In de woonkamer staat een comfortabele tweepersoonsslaapbank. Er is de mogelijkheid om een babybedje bij te plaatsen. Uniek aan appartement Nr. 8 is de extra TV met DVD-speler in de slaapkamer. Het appartement beschikt ook over een terras waar je heerlijk kunt zitten. Appartement Nr. 8 is ideaal voor vakantiegangers die in luxe willen genieten van Schiermonnikoog.

Informatie op een rijtje

  • Voor 2 tot 4 personen
  • Hoekappartement
  • Oppervlakte van 49 m2
  • Keuken met oven en vaatwasser
  • Slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden, Tweepersoonsslaapbank in de woonkamer
  • Babybedje bijplaatsen is mogelijk
  • Zithoek met flatscreen TV
  • Terras

Bekijk hier de foto´s van: Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 8

Ligging van Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 8

De faciliteiten van Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 8

Aantal slaapkamers

1 slaapkamer + 1 slaapbank

Algemeen

Begane grond
Babybed bijplaatsen mogelijk

Faciliteiten binnen

Geen stapelbed
Boxspringbedden
Vaatwasser

De reviewscore van appartement: Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 8

Wilt u een review achter laten over uw verblijf in dit appartement? Klik hieronder op de knop en geef uw verblijf tussen de 1 en 5 sterren.

Hoe was je verblijf in het Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 8? Laat hier een recensie achter voor Resort Schierduin

Maak een review aan
×
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Datum:

19-09-2022

5 - Sterren

De derde keer Schierduin. Weer een heerlijke week gehad! Maar het weer zat dan ook mee; 22 a 23 graden en een lekker zonnetje. Veel gefietst en gewandeld. Door de Kobbeduinen en langs het strand. 's Ochtends koffie drinken op het terras van Brakzand (écht goede koffie!!) en de hele week lekker lunchen op tal van locaties. En als je dan weer 'thuis' komt, geniet je van je comfortabele appartement. Van alle gemakken voorzien. Mooi schoon ook! Tot volgende keer!!

Door: Maarten en Anne-Marie

Datum:

01-07-2022

5 - Sterren

Dit jaar voor het eerst in resort schrieduin geweest. Het is een mooi appartement met een ruime slaapkamer. De bedden zijn goed, een mooie douche alleen het nadeel is dat het water miet goed wegloopt. Een keuken waar alles in zit. Een mooie kamer met eethoek. We hebben genoten van het appartement en eiland

Door: Rob

Datum:

23-05-2022

5 - Sterren

Mooi resort, rustig en uitermate vriendelijke ontvangst bij aankomst. Ons appartement is prima ingericht, overal voldoende ruimte en netjes en schoon. Prima badkamer, echter verlichting spiegel onvoldoende. Verlichting toilet kon beter. Terras mooi op het zuiden en deels westen. net of zit je midden in de duinen. Tijdens ons verblijf in de tweede week van mei 2022 waren er nog niet veel toeristen. Wij vragen ons echter wel af bij een volle bezetting wat dit doet ten aanzien van het lawaai in het complex zelf. De akoestiek zou beter kunnen, erg gehorig. Helaas zijn er (te)veel toeristen die niet altijd bereidt zijn om met mede vakantiegangers rekening te willen houden. Verder een geweldig eiland met vele fijne plekken waar je tot rust kunt komen. Schierduin, een aanrader.

Door: familie Heida-de Haan

Datum:

16-03-2022

5 - Sterren

Een heerlijk appartement, compleet en volledig. Van alle gemakken voorzien. Complete keuken, prima bank (met extra uittrekbaar deel voor de benen) en bed, veel licht van buiten en fraai uitzicht (vuurtoren) en ook een hele toffe sauna (barrel). Overall een heel fijn appartement met een fijne sfeer. Verbeterpuntjes: wat meer sfeerverlichting, een topper over het bed zodat de matrassen niet wegschuiven en een ligstoel in het tuintje. Maar zo kun je altijd wel wat te wensen hebben ;) Dat het eiland Schiermonnikoog verder zalig is, hoeven we denk ik niet uit te leggen... GENOTEN!!

Door: Eline en Coen

Datum:

12-10-2021

4 - Sterren

Gastvrije ontvangst in Resort Schierduin. Prima appartement op de begane grond, met terras. Alle benodigde spullen waren aanwezig. Beddengoed en handdoeken konden via het Resort worden gereserveerd, evenals ontbijt, dat 's morgens bij het appartement werd gebracht. Prima!

Door: Tamara Dekker

Datum:

30-04-2021

5 - Sterren

Keurig ontvangen door de receptie. Appartement ligt op de begane grond, prachtig op de hoek, met vrij uitzicht opzij en vanaf terras. Veel zon op het terras. Prima bedden, voldoende ruimte in het appartement, goed ingerichte keuken. Resort Schierduin ligt prima halverwege de Badweg, dus dichtbij zee en dichtbij het centrum. Ondanks de beperkingen door corona, een prima tijd gehad. De horeca is zeer vindingrijk en gastvrij. Voldoende maaltijden die je kunt afhalen of laten bezorgen, wanneer je geen zin hebt om zelf te koken. Als ik dan een opmerking mag maken, zou het prettig zijn om twee extra stoelen (evt. standenstoelen) buiten op het terras te hebben. Er stonden nu slechts 2 normale stoelen. Een appartement om zeker naar terug te keren!

Door: Helen Lut

Door mij bekeken

Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 8

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement Nr. 8 is een modern en luxe ingericht hoekappartement voor 2 tot 4 personen, met een oppervlakte van 49 m2. Het appartement is van alle gemakken voorzien. De halfopen keuken is voorzien van onder andere een oven en vaatwasser. De woonruimte beschikt over een comfortabele zithoek met e..

personen 4 slaapkamers 1 slaapplekken 4
Toon dit Appartement