Bekijk alle foto's
  • Informatie
  • Foto's
  • Reviews
  • Reserveren
  • Contact

Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 12

Appartement Nr. 12 is een modern en luxe ingericht appartement voor 2 tot 4 personen, met een oppervlakte van 45,5 m2. Het appartement is van alle gemakken voorzien. De halfopen keuken is voorzien van onder andere een oven en vaatwasser. De woonruimte beschikt over een comfortabele zithoek met een flatscreen TV. De slaapkamer beschikt over twee uitstekende éénpersoonsbedden. In de woonkamer staat een comfortabele tweepersoonsslaapbank. Er is de mogelijkheid om een babybedje bij te plaatsen. Appartement Nr. 12 is ideaal voor een comfortabel verblijf op Schiermonnikoog. Er worden geen huisdieren toegelaten.

Informatie op een rijtje

  • Voor 2 tot 4 personen
  • Oppervlakte van 45,5 m2
  • Keuken met oven en vaatwasser
  • Slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden, Tweepersoonsslaapbank in de woonkamer
  • Babybedje bijplaatsen is mogelijk
  • Zithoek met flatscreen TV.
  • Geen huisdieren.
  • Ruim terras op het zuidwesten

Bekijk hier de foto´s van: Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 12

Ligging van Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 12

De faciliteiten van Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 12

Aantal slaapkamers

1 slaapkamer + 1 slaapbank

Algemeen

Begane grond
Babybed bijplaatsen mogelijk

Faciliteiten binnen

Geen stapelbed
Boxspringbedden
Vaatwasser

De reviewscore van appartement: Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 12

Wilt u een review achter laten over uw verblijf in dit appartement? Klik hieronder op de knop en geef uw verblijf tussen de 1 en 5 sterren.

Hoe was je verblijf in het Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 12? Laat hier een recensie achter voor Resort Schierduin

Maak een review aan
×
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Datum:

27-06-2022

5 - Sterren

Opnieuw genoten van deze fantastische locatie op Schier: appartement is van alle gemakken voorzien, mooie vrije ligging met veel zon en voor 2 personen zeer ruim. Als het servies zou kunnen worden uitgebreid met diepe borden (voor een pasta oid) is het voor ons helemaal compleet!

Door: Leo en Ellen

Datum:

27-05-2022

5 - Sterren

Prachtig appartement met alles wat nodig is voor een ontspannend weekje Schiermonnikoog. De bedden en de slaapbank liggen fantastisch. Het terras heeft veel zon en voor de schaduw zijn er twee parasols. Alles is in goede staat en schoon. Je voelt je heel snel thuis. Het is een prima uitvalsbasis om Schiermonnikoog op je gemak te verkennen. Dicht bij bos, strand en duinen. Het dorpje is op loopafstand. Een absolute aanrader is restaurant Brakzand.

Door: Arnold Hoek

Datum:

06-05-2022

4 - Sterren

Het was onze zesde keer in het Resort en wederom een heel prettig verblijf. De appartementen zijn fijn en netjes met een complete uitrusting. De ligging is vrij rustig en het team van het Resort staat altijd voor je klaar als het nodig is. Ons appartement had wel een paar punten van onderhoud, maar niets wat een fijne week in de weg zat. Het team zal dit ongetwijfeld snel weer oplossen. Het aanwezige zwembad is fijn voor de kinderen en is altijd schoon. Het plafond heeft wel wat onderhoud nodig. Heel fijn is dat je gebruik mag maken van de wasmachines.

Door: Jelte

Datum:

22-11-2021

5 - Sterren

Dit was onze tweede ervaring met dit Resort en wederom hebben wij een zeer plezierig lang weekend gehad. Het was in combinatie met de Devils Trail en dan is het zeer prettig als je daarna heerlijk kunt uitrusten in het appartement. Tevens kunt genieten van wat Schiermonnikoog te bieden heeft. Wij komen zeker terug in Resort Schierduin.

Door: Theo en Marieke Verwoert

Datum:

17-09-2021

5 - Sterren

Appartement zat op een geweldige plek in het complex: ruim terras met uitzicht op duin. Appartement was van alle gemakken voorzien en heel schoon. Een aanrader,we komen zeker terug. Kleine aanmerking: zou fijn zijn als je ook met een sleutel via het terras binnen zou kunnen komen.

Door: Hans en Annette de Pril

Datum:

25-06-2021

5 - Sterren

We hadden een heerlijke week in dit apt. Een heerlijk zonnig terras. Lekker om te ontbijten, of savonds nog een wijntje te drinken. Veel geluiden van vogels, erg mooi. Omdat je aan de achterkant zit, hoor je alleen de natuur. bedden lagen prima. Bank zat goed. Er was meer dan voldoende aanwezig in de keuken qua borden/bestek, glazen. Het team dat op het resort werkt, heeft ons erg goed geholpen. Ze zijn erg vriendelijk, denken mee en willen graag helpen. Wij wilden een week bijboeken. Dit apt was verhuurd, maar nr 121 was nog vrij. We zaten dan wel met onze koel/vries producten (we moesten immers om 10uur uitchecken en vanaf 15uur inchecken) we overlegden met het team wat er mogelijk was. Ze gooiden hun planning om. maakten om 10 uur direct apt 121 schoon, en wij konden die tijd nog in nr 12 blijven. zo konden we direct oversteken, wat echt onwijs fijn was! Service!

Door: Geert en Nick

Door mij bekeken

Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 12

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement Nr. 12 is een modern en luxe ingericht appartement voor 2 tot 4 personen, met een oppervlakte van 45,5 m2. Het appartement is van alle gemakken voorzien. De halfopen keuken is voorzien van onder andere een oven en vaatwasser. De woonruimte beschikt over een comfortabele zithoek met ee..

personen 4 slaapkamers 1 slaapplekken 4
Toon dit Appartement