Appartement huren op Schiermonnikoog

Wilt u een appartement huren op Schiermonnikoog? Bekijk hieronder ons aanbod en maak uw keuze uit 34 luxe appartementen van Resort Schierduin op Schiermonnikoog.

Vakantie dichtbij zee Schiermonnikoog zwembad Dichtbij het dorp

Luxe appartementen op Schiermonnikoog - Resort Schierduin!

Bij Resort Schierduin kun je in alle luxe genieten van je vakantie in een luxe appartement op het prachtige Schiermonnikoog! In de moderne 2-, 4-, 5- , 6- of 8-persoonsappartementen geniet je van alle comfort en luxe voor een ultiem verblijf op dit bijzondere Waddeneiland. Het resort ligt in de duinen op een kleine afstand van het strand en het gelijknamige dorp Schiermonnikoog. Resort Schierduin ligt mooi centraal, zonder dat je inlevert op de rust en ruimte.

Het resort biedt de ideale uitvalsbasis om de prachtige omgeving te ontdekken met stranden, zeeën en natuurgebieden. Om je verblijf helemaal compleet te maken, beschikt het resort ook over verschillende faciliteiten zoals de binnen- en buitensauna’s en een overdekt zwembad.

Begin je vakantie op Schiermonnikoog goed en bekijk het aanbod aan luxe appartementen van Resort Schierduin!


Last minute actie!

Een greep uit onze appartementen op Schiermonnikoog:

Luxe Appartement - 2 pers - nr: 17

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement Nr. 17 is een modern, luxe en trendy studio voor 2 personen. De studio heeft een oppervlakte van 21,5 m2 en is voorzien van een eigen badkamer, keuken en een zithoek. Ook beschikt dit appartement over twee uitstekende éénpersoons boxspringbedden. De kamer is ook voorzien..

personen 2 slaapkamers 1 slaapplekken 2
Toon dit Appartement
Luxe Appartement - 4 pers - nr: 136

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement Nr. 136 is een modern en luxe vakantieappartement voor 4 personen. Het appartement heeft een oppervlakte van 50 m2 en is gelegen op de eerste verdieping van het Resort. Er zijn twee slaapkamers aanwezig, waarvan één kamer met twee uitstekende éénpersoonsbed..

personen 4 slaapkamers 2 slaapplekken 4
Toon dit Appartement
Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 130

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement 130 beschikt over een zeer ruim dakterras over de volledige oppervlakte van het appartement met uitzicht op de vuurtoren en de hele dag zon. Het appartement heeft een oppervlakte van 42m2 en is van alle gemakken voorzien. Appartement Nr. 130 beschikt over een luxe badkamer, ..

personen 4 slaapkamers 1 slaapplekken 4
Toon dit Appartement
Last minute vakantie
Kerst en Oud/Nieuw
Pasen

Ervaringen van onze gasten!

Datum:

25-06-2021

5 - Sterren

We hadden een heerlijke week in dit apt. Een heerlijk zonnig terras. Lekker om te ontbijten, of savonds nog een wijntje te drinken. Veel geluiden van vogels, erg mooi. Omdat je aan de achterkant zit, hoor je alleen de natuur. bedden lagen prima. Bank zat goed. Er was meer dan voldoende aanwezig in de keuken qua borden/bestek, glazen. Het team dat op het resort werkt, heeft ons erg goed geholpen. Ze zijn erg vriendelijk, denken mee en willen graag helpen. Wij wilden een week bijboeken. Dit apt was verhuurd, maar nr 121 was nog vrij. We zaten dan wel met onze koel/vries producten (we moesten immers om 10uur uitchecken en vanaf 15uur inchecken) we overlegden met het team wat er mogelijk was. Ze gooiden hun planning om. maakten om 10 uur direct apt 121 schoon, en wij konden die tijd nog in nr 12 blijven. zo konden we direct oversteken, wat echt onwijs fijn was! Service!

Door: Geert en Nick

Datum:

26-04-2021

3 - Sterren

Appartement heel fijn, vriendelijk personeel, leuk tuintje en heerlijk stukje duin voor kinderen om in te spelen. Het is wel wat gehorig.

Door: Marieke