Appartement huren op Schiermonnikoog

Wilt u een appartement huren op Schiermonnikoog? Bekijk hieronder ons aanbod en maak uw keuze uit 34 luxe appartementen van Resort Schierduin op Schiermonnikoog.

Vakantie dichtbij zee Schiermonnikoog zwembad Dichtbij het dorp

Luxe appartementen op Schiermonnikoog - Resort Schierduin!

Bij Resort Schierduin kun je in alle luxe genieten van je vakantie in een luxe appartement op het prachtige Schiermonnikoog! In de moderne 2-, 4-, 5- , 6- of 8-persoonsappartementen geniet je van alle comfort en luxe voor een ultiem verblijf op dit bijzondere Waddeneiland. Het resort ligt in de duinen op een kleine afstand van het strand en het gelijknamige dorp Schiermonnikoog. Resort Schierduin ligt mooi centraal, zonder dat je inlevert op de rust en ruimte.

Het resort biedt de ideale uitvalsbasis om de prachtige omgeving te ontdekken met stranden, zeeën en natuurgebieden. Om je verblijf helemaal compleet te maken, beschikt het resort ook over verschillende faciliteiten zoals de binnen- en buitensauna’s en een overdekt zwembad.

Begin je vakantie op Schiermonnikoog goed en bekijk het aanbod aan luxe appartementen van Resort Schierduin!


Last minute actie!

Een greep uit onze appartementen op Schiermonnikoog:

Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 10

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement 10 is zeer ruim en heeft een eigen sauna. Het appartement is modern en luxe ingericht en van alle gemakken voorzien. Een echte relax-suite! Met 69 m2 aan oppervlakte beschik je over alle ruimte die je kunt wensen. De zeer ruime woonkeuken is royaal toegerust. De woonruimte beschikt ov..

personen 4 slaapkamers 1 slaapplekken 4
Toon dit Appartement
Luxe Appartement - 2 pers - nr: 134

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement Nr. 134 is een ruime, moderne en luxe suite voor 2 personen. De suite heeft een oppervlakte van 33,5 m2 en is voorzien van een eigen badkamer, zeer complete keuken en een separate slaapkamer met twee éénpersoonsbedden. Een extra babybedje bijplaatsen is mogelijk.

..

personen 2 slaapkamers 1 slaapplekken 2
Toon dit Appartement
Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 2

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement Nr. 2 is een stijlvol en luxe appartement voor 2 tot 4 personen op de begane grond, ideaal voor een comfortabel verblijf op Schiermonnikoog. Het appartement heeft een oppervlakte van 47,5 m2 en is voorzien van alle gemakken. Het appartement beschikt over een ruime badkamer, complete h..

personen 4 slaapkamers 1 slaapplekken 4
Toon dit Appartement
Last minute vakantie
Kerst en Oud/Nieuw
Pasen

Ervaringen van onze gasten!

Datum:

11-07-2021

5 - Sterren

We hebben eind juni-begin juli  een prachtige midweek doorgebracht op Schiermonnikoog. Het appartement 123 was superschoon, praktisch en goed uitgerust. De locatie van het resort was top, je was zo op het strand, maar óók zo in het dorp. Onze fietsen kon goed worden gestald en het was heel rustig in en om het appartement. De receptie medewerkers waren behulpzaam. Het eiland zelf is prachtig qua natuurschoon, veel gewandeld en gefietst.  Het is overzichtelijk en in een midweek heb je veel gezien. Mensen zijn gemoedelijk en je kunt oa heerlijk eten bij "De 4 dames" (top!) Op de laatste dag konden we de bagage bij de receptie zetten, deze werd opgehaald door de bagagevervoerder en rond vertrektijd bij de boot neergezet. Waardoor wij nog mooi de tijd hadden nog een rondje te fietsen en het dorp met een laatste afscheidsbezoek aan te doen. We hebben het heel heerlijk  gehad in Resort Schierduin.

Door: Trea Harperink

Datum:

30-05-2022

4 - Sterren

Wij zijn nu al voor de 4e keer op Schiermonnikoog geweest, telkens bij Schier Resort. Dat laat zien dat wij ons goed thuis voelen op deze plek. Wij hebben steeds een appartement gekozen met een dakterras, heerlijk! Wat wij wel hebben gemerkt is dat er enkele algemene verbeteringen nodig zijn: het plafond in het zwembad bijvoorbeeld en de deuren in de gang, maar ook het appartement vergt enige aandacht: gordijn in de slaapkamer sluit niet goed, muur in de keuken is beschadigd, water in de douche loopt slecht door. Geen grote dingen, maar wel goed om dit op te pakken. Helaas ging in de week dat wij er waren (week 20) twee keer het rookalarm af, een keer 's-nachts, een andere keer overdag. Gelukkig was de receptioniste bij het nachtalarm intern aanwezig, waardoor het (vals) alarm snel afgezet kon worden. Positieve punten: goed meubilair op het dakterras, alles goed schoon, fijne bedden met goede kussens en voldoende hout voor de buitensauna's.

Door: Henri en Helma van Uden