Appartement huren op Schiermonnikoog

Wilt u een appartement huren op Schiermonnikoog? Bekijk hieronder ons aanbod en maak uw keuze uit 34 luxe appartementen van Resort Schierduin op Schiermonnikoog.

Vakantie dichtbij zee Schiermonnikoog zwembad Dichtbij het dorp

Luxe appartementen op Schiermonnikoog - Resort Schierduin!

Bij Resort Schierduin kun je in alle luxe genieten van je vakantie in een luxe appartement op het prachtige Schiermonnikoog! In de moderne 2-, 4-, 5- , 6- of 8-persoonsappartementen geniet je van alle comfort en luxe voor een ultiem verblijf op dit bijzondere Waddeneiland. Het resort ligt in de duinen op een kleine afstand van het strand en het gelijknamige dorp Schiermonnikoog. Resort Schierduin ligt mooi centraal, zonder dat je inlevert op de rust en ruimte.

Het resort biedt de ideale uitvalsbasis om de prachtige omgeving te ontdekken met stranden, zeeën en natuurgebieden. Om je verblijf helemaal compleet te maken, beschikt het resort ook over verschillende faciliteiten zoals de binnen- en buitensauna’s en een overdekt zwembad.

Begin je vakantie op Schiermonnikoog goed en bekijk het aanbod aan luxe appartementen van Resort Schierduin!


Last minute actie!

Een greep uit onze appartementen op Schiermonnikoog:

Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 2

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement Nr. 2 is een stijlvol en luxe appartement voor 2 tot 4 personen op de begane grond, ideaal voor een comfortabel verblijf op Schiermonnikoog. Het appartement heeft een oppervlakte van 47,5 m2 en is voorzien van alle gemakken. Het appartement beschikt over een ruime badkamer, complete h..

personen 4 slaapkamers 1 slaapplekken 4
Toon dit Appartement
Luxe Appartement - 2 pers - nr: 133

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement Nr. 133 is een moderne en luxe suite voor 2 personen. De suite heeft een oppervlakte van 30,5 m2 en is gelegen op de eerste verdieping. Appartement 133 is voorzien van een eigen luxe badkamer, zeer complete keuken met onder andere een combimagnetron oven, een inductie kookplaat, een v..

personen 2 slaapkamers 1 slaapplekken 2
Toon dit Appartement
Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 125

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement Nr. 125 is een modern en luxe appartement voor 2 tot 4 personen met een fraai uitzicht. Het appartement heeft een oppervlakte van 41,5 m2 en is gelegen op de eerste verdieping. Appartement Nr. 125 van alle gemakken voorzien met een luxe badkamer, keuken met onder andere een combimagne..

personen 4 slaapkamers 1 slaapplekken 4
Toon dit Appartement
Last minute vakantie
Kerst en Oud/Nieuw
Pasen

Ervaringen van onze gasten!

Datum:

13-08-2021

5 - Sterren

Drie weken in dit mooie appartement genoten van alles wat Schier te bieden heeft. Dit appartement op de eerste verdieping was de ideale plek om te ontspannen: heerlijke bedden, een compleet uitgeruste keuken, een badkamer met een stortdouche. De absolute bonus is het dakterras met complete privacy, een eettafel met stoelen, een lounchebank, parasol en ook nog een zonnedoek. Tip: op een mooie avond met een fles rosé de zon zien ondergaan. Fantastisch. We verbleven er met twee kinderen (6 en 8) die genoten van hun stapelbed en heel vaak het binnenzwembad bezochten terwijl wij de buitensauna eer aan deden, wat een genot. Het personeel achter de balie is vriendelijk en klantgericht. Hier komen wij terug, dat is zeker.

Door: Fam Hommes

Datum:

07-02-2023

4 - Sterren

Prima toeven in dit appartement. Kleine opmerking mbt de koelkast Die behoorlijk wat lawaai maakte En een klemmende deur naar het terras. Niettemin is het zeker nog een bezoekje waard

Door: Monique en Tjisse