Het Dorp Schiermonnikoog

Gezellig, knus en toch is er alles te vinden wat uw vakantie compleet maakt: het dorp Schiermonnikoog heeft karakter.

van rust en ruimte. Uitgebreid relaxen, even bijkomen in alle comfort en luxe.

Appartement Schiermonnikoog huren

Op een schitterende locatie op het bijzondere Waddeneiland Schiermonnikoog verhuren wij unieke appartementen waar u heerlijk tot rust kan komen en kan genieten van de natuur en het strand. Op Strandresort Schier zijn 2, 3 en 4 kamerappartementen gerealiseerd, van 45m2 tot 90m2, en hiermee geschikt voor 2 tot 8 personen. Het resort beschikt over een wellness centrum met sauna en een zwembad, uiteraard gratis te gebruiken bij een verblijf in één van de appartementen.

Ligging appartementen op Schiermonnikoog
Ontdek dit bijzondere Waddeneiland vanuit uw luxe appartement. Schiermonnikoog beschikt over het breedste strand van Europa en Strandresort Schier ligt op slechts op 400 meter van het strand. Verken het authentieke eiland door heerlijk over het strand te wandelen, te struinen in het dorp met zijn gezellige restaurants en winkeltjes of door de prachtige natuur van het eiland, dat voor een groot deel tot Nationaal Park uitgeroepen is.

Uw vakantie wordt onvergetelijk wanneer u in één van de luxe appartementen op Schiermonnikoog verblijft van het compleet gerenoveerde voormalige hotel waarin Strandresort Schier nu gevestigd is. U huurt hier tegenwoordig namelijk niet meer zomaar een hotelkamer, maar een modern en stijlvol ingericht appartement, met alle luxe en comfort die u zich maar wenst.

Appartement kopen met verhuurmogelijkheid
Een appartement op Schiermonnikoog huren is natuurlijk fantastisch, maar wat dacht u van een appartement kopen met verhuurmogelijkheid? Ook dit is mogelijk bij Strandresort Schier. Als uw een appartement wilt kopen op Schiermonnikoog kijk dan eens tussen het aanbod woningen of neemt contact op met ons om uw droom werkelijkheid te maken!