Het Dorp Schiermonnikoog

Gezellig, knus en toch is er alles te vinden wat uw vakantie compleet maakt: het dorp Schiermonnikoog heeft karakter.

van rust en ruimte. Uitgebreid relaxen, even bijkomen in alle comfort en luxe.

Weekend Schiermonnikoog

Wil je er even op uit in het weekend?

Schiermonnikoog is de ideale bestemming voor een heerlijk weekend relaxen, strandwandelingen maken en van de wondermooie natuur genieten. Het eiland is dan wel het kleinste eiland van alle Waddeneilanden, maar juist door haar kleinschalige oppervlak is dit de ultieme plek voor een vakantie of weekendje weg. Strandresort Schier biedt luxueuze appartementen aan die je voor korte of langere tijd kunt huren. Met een grote open keuken met woonkamer, mooie badkamer en comfortabele slaapkamers ben je hier van alle gemakken voorzien.

De locatie is ook fantastisch; het Resort ligt aan de rand van het karakteristieke dorp en op slechts 400 meter van het strand. Bij de huur van het appartement is tevens toegang tot het overdekte zwembad en binnen- en buitensauna’s inbegrepen. Wil je een weekendje weg met het hele gezin? De verschillende appartementen bieden plek aan 2 tot maximaal 8 personen.

De Waddeneilanden: Weekendje weg Schiermonnikoog
De huurappartementen van Strandresort Schier zijn een uitstekende uitvalsbasis voor een weekendje weg. Schiermonnikoog biedt namelijk tal van mogelijkheden voor zowel de actieveling als de rustzoeker. Er kan volop worden gewandeld en gefietst door de prachtige natuurgebieden, het strand biedt op zich genoeg vertier, en je kan er paardrijden, vissen, surfen, zeilen en natuurlijk Wadlopen. Het centrum van het gezellige dorp ligt op loopafstand en daar zijn genoeg horecagelegenheden om lekker uit eten te gaan of een terrasje te pakken.

Blijf je maar een weekend, of wil je een appartement huren om langer vakantie te vieren? De appartementen bieden alle luxe en comfort die je je maar kan wensen. Ieder type appartement is tot in detail afgewerkt met in de keuken inbouwapparatuur, een stoom-douchecabine in de badkamer en boxspringbedden in de slaapkamer. De moderne inrichting en apparatuur heeft de uitstraling van een luxe hotelappartement.