Bekijk alle foto's
  • Informatie
  • Foto's
  • Reviews
  • Reserveren
  • Contact

Luxe Appartement - 4-6 pers - nr: 16

Appartement Nr. 16 is een modern, luxe en ruim vakantieappartement voor gezelschappen tot 6 personen. Het appartement heeft een oppervlakte van 70,5 m2 en is van alle gemakken voorzien. De luxe keuken is voorzien van onder andere een combimagnetron en vaatwasser. De woonruimte beschikt over een comfortabele zithoek met een grote flatscreen TV. Appartement Nr. 16 beschikt over twee slaapkamers met beide twee uitstekende éénpersoonsbedden. In de woonkamer staat een comfortabele tweepersoonsslaapbank. Het is mogelijk om een babybedje bij te plaatsen. Uniek aan appartement Nr. 16 is dat het beschikt over een bad en een Appartement Nr. 16 is ideaal voor gezelschappen die in luxe willen verblijven op Schiermonnikoog. 

Informatie op een rijtje

  • Tot 6 personen
  • Oppervlakte van 70,5 m2
  • Keuken met combimagnetron en vaatwasser
  • 2 slaapkamers met 2 éénpersoonsbedden, woonkamer met slaapbank
  • Babybedje bijplaatsen is mogelijk
  • Zithoek met flatscreen TV
  • Bad en stoomcabine

Bekijk hier de foto´s van: Luxe Appartement - 4-6 pers - nr: 16

Ligging van Luxe Appartement - 4-6 pers - nr: 16

De faciliteiten van Luxe Appartement - 4-6 pers - nr: 16

Aantal slaapkamers

2 Slaapkamers + 1 slaapbank

Algemeen

Begane grond
Babybed bijplaatsen mogelijk

Faciliteiten binnen

Geen stapelbed
Boxspringbedden
Vaatwasser

De reviewscore van appartement: Luxe Appartement - 4-6 pers - nr: 16

Wilt u een review achter laten over uw verblijf in dit appartement? Klik hieronder op de knop en geef uw verblijf tussen de 1 en 5 sterren.

Hoe was je verblijf in het Luxe Appartement - 4-6 pers - nr: 16 ? Laat hier een recensie achter voor Resort Schierduin

Maak een review aan
×
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Datum:

17-03-2023

5 - Sterren

Top week gehad! Appartement schoon en ruim, ontvangst vriendelijk, lekker zwembad, niks op aan te merken!

Door: Robby

Datum:

13-09-2021

5 - Sterren

Mooi, ruim, en licht appartement. Ideaal voor 4 personen, 6 personen lijkt wat krap. Volledig ingerichte keuken en een kast vol spelletjes en boeken (voor jong en oud). Beetje gehorig is het wel, maar niet storend. Complex heeft goede ligging ten opzichte van het strand en het dorp. Zeker een aanrader!

Door: Esther van Santen

Datum:

25-06-2021

5 - Sterren

Ruim en net appartement. Prima bedden. Goed uitgerust, ook met leuke spelletjes en boeken. Hoge plafonds met in iedere ruimte op afstand bestuurbare, te openen en te blinderen 'lichtkoepels'. Tegenover de receptie, naast het zwembad. Ideaal. Zonnig en groot terras met veel meubilair (misschien te veel, waardoor het wat rommelig oogt, ook qua onkruid). Locatie an sich heeft wat ons betreft de perfecte ligging, op loopafstand van dorp en zee. Halverwege de week kwamen opa en oma spontaan twee nachten langs. De organisatie ging hier flexibel mee om. De kinderen verhuisden daardoor naar de slaapbank. Die is niet tweepersoonswaardig. Wel eenpersoons. Je kunt gratis de was doen. Ook ideaal, hoef je niet te veel mee te sjouwen. Wat ons betreft is Schierduin een aanrader en appartement 16 ook!

Door: Jacqueline

Datum:

18-06-2021

5 - Sterren

Heerlijke week gehad op Schiermonnikoog. Het appartement was prima: fijne bedden, ruime woonkamer, mooi terras. leuk dat er ook nog interessante boeken waren. En fijn dat het zwembad naast het appartement open was . Echt een prima locatie, dichtbij het strand en bij het dorp!

Door: Ans Gouman

Door mij bekeken

Luxe Appartement - 4-6 pers - nr: 16

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement Nr. 16 is een modern, luxe en ruim vakantieappartement voor gezelschappen tot 6 personen. Het appartement heeft een oppervlakte van 70,5 m2 en is van alle gemakken voorzien. De luxe keuken is voorzien van onder andere een combimagnetron en vaatwasser. De woonruimte beschikt over een c..

personen 6 slaapkamers 2 slaapplekken 6
Toon dit Appartement