Bekijk alle foto's
  • Informatie
  • Foto's
  • Reviews
  • Reserveren
  • Contact

Luxe Appartement - 4 pers - nr: 121

Appartement Nr. 121 is een modern en luxe appartement voor gezelschappen tot 4 personen. Het appartement heeft een oppervlakte van 64 m2 en is gelegen op de eerste verdieping. Appartement Nr. 121 is voorzien van een luxe badkamer, een keuken met onder andere een combimagnetron en vaatwasser en een woonkamer met een prettige zithoek en flatscreen TV. Het appartement heeft twee slaapkamers met ieder twee uitstekende éénpersoonsbedden. Een babybedje bijplaatsen is ook mogelijk. Appartement Nr. 121 beschikt ook over een fijn dakterras, waar je heerlijk van kunt genieten bij mooi weer. Voor een comfortabele vakantie op Schiermonnikoog is appartement 121 bij uitstek geschikt.

Informatie op een rijtje

  • Geschikt tot 4 personen
  • Oppervlakte van 64 m2
  • Keuken met combimagnetron en vaatwasser
  • 2 slaapkamers met 2 éénpersoonsbedden
  • Babybedje bijplaatsen is mogelijk
  • Zithoek met flatscreen TV

Dakterras met deur

Bekijk hier de foto´s van: Luxe Appartement - 4 pers - nr: 121

Ligging van Luxe Appartement - 4 pers - nr: 121

De faciliteiten van Luxe Appartement - 4 pers - nr: 121

Aantal slaapkamers

2 Slaapkamers

Algemeen

Eerste verdieping
Babybed bijplaatsen mogelijk

Faciliteiten binnen

Geen stapelbed
Boxspringbedden
Vaatwasser

De reviewscore van appartement: Luxe Appartement - 4 pers - nr: 121

Wilt u een review achter laten over uw verblijf in dit appartement? Klik hieronder op de knop en geef uw verblijf tussen de 1 en 5 sterren.

Hoe was je verblijf in het Luxe Appartement - 4 pers - nr: 121 ? Laat hier een recensie achter voor Resort Schierduin

Maak een review aan
×
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Datum:

06-08-2023

5 - Sterren

We hebben een heerlijke week in dit app gehad met onze twee jonge kinderen. Ideaal dat de slaapkamer van de kinderen naast het grote dakterras ligt zodat je ze goed kan horen ondanks dat je lekker buiten zit. De matrassen waren goed en hebben heerlijk rustig kunnen slapen. Het app. is van alle gemakken voorzien, zelfs d koffie lag voor ons klaar. Heerlijk dat er een zwembad in het gebouw is en de lokatie zo dicht bij het strand is ideaal.

Door: Kristel en willem

Datum:

05-08-2022

5 - Sterren

Heerlijk appartement, helaas is het plafond van het zwembad alsmede de schoonmaak van het resort niet denderend. Toch genoten

Door: Perez-Morla van Eerden

Datum:

28-06-2022

4 - Sterren

Appartement was schoon. Ruime keuken en moderne douche. Water liep echter niet goed weg. Fijn dat er een aparte toilet inzat. Fijn de twee aparte slaapkamers boven en beneden. Het terras is zeker aan een opknapbeurt toe. Waarom zulke hoge planken. Maak de planken lager dan heb je enorm mooi uitzicht. Of zet er glazen gedeeltes in, zodat je uitzicht hebt. Het leek nu meer op een soort kooi. Dat is zeker aan vervanging toe. Verder is het appartement zeker aan te bevelen voor 4 personen.

Door: Jeanette

Datum:

26-09-2021

4 - Sterren

Het was een zeer comfortabel verblijf in Resort Schierduin! Het appartement was prettig ingericht met degelijk meubilair; een fijne bank, complete keuken en goede bedden. Ook het ruime buitenterras met veel privacy en goede beschutting tegen de wind is in de smaak gevallen. Wel zou het terras en -stoelen wat beter kunnen worden onderhouden en eventueel van wat planten kunnen worden voorzien.

Door: Ons

Datum:

25-06-2021

5 - Sterren

Wat een fijne tijd hadden we ook in dit apt. Heerlijk licht vanwege de verdieping. er was genoeg huisraad aanwezig. fijn om een tv met Netflix en Amazon Prime te kunnen gebruiken. We verbleven hiervoor een week in apt 12. de overgang naar dit apt verliep heel soepel. Het team gooide de schoonmaakplanning om waardoor we sochtends direct vanaf apt. 12 naar 121 konden oversteken. Dit apt ligt aan de zijkant van het resort. Dat zorgt er voor dat je minder aan de duinkant zit en dus ook minder natuur hoort. Maar nog steeds rust en stilte snachts. heerlijk! De aankleding in dit apt was erg mager. in vergelijking met andere apt waarin we verbleven waren hier geen fleecekleedjes bij de bank, wat aankleding en extra's. de bank was aan vervanging toe, dat hebben we gemeld en daar gingen ze werk van maken. Wat erg fijn is, is dat we tijdens ons verblijf altijd met vragen terecht konden bij het team. bedlinnen kan gehuurd worden, dus geen gesleep! En evt. een kleine was draaien is ook mogelijk, wat erg fijn is. Wij hebben echt weer genoten!

Door: Geert en Nick

Datum:

03-11-2020

5 - Sterren

Genoten van dit prachtige eiland. De oneindige stranden en de aardige mensen. Appartement ligt ideaal tussen strand en dorp. Bezorg en afhaal maaltijden zijn prima en de regenachtige dag werd overleefd met de Netflix knop op de afstandsbediening van de TV. Oftewel we komen terug

Door: Peter

Door mij bekeken

Luxe Appartement - 4 pers - nr: 121

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement Nr. 121 is een modern en luxe appartement voor gezelschappen tot 4 personen. Het appartement heeft een oppervlakte van 64 m2 en is gelegen op de eerste verdieping. Appartement Nr. 121 is voorzien van een luxe badkamer, een keuken met onder andere een combimagnetron en vaatwasser en ee..

personen 4 slaapkamers 2 slaapplekken 4
Toon dit Appartement