Bekijk alle foto's

Luxe Appartement - 4 pers - nr: 137

Appartement Nr. 137 is een modern en luxe vakantieappartement voor 4 personen. Het appartement heeft een oppervlakte van 50 m2 en is gelegen aan de eerste verdieping van het Resort. Er zijn twee slaapkamers aanwezig, waarvan één kamer met twee uitstekende éénpersoonsbedden. De andere slaapkamer is voorzien van een comfortabel stapelbed. Zeker voor kinderen een extra plus qua gezelligheid in de vakantie. Een babybedje bijplaatsen is mogelijk. Het appartement beschikt over een complete eigen keuken die van alle gemakken is voorzien, zoals een vaatwasser en een combimagnetron. In de comfortabele gezellig zithoek staat een grote flatscreen TV. Het appartement heeft fijn dakterras met dakluik.  Appartement Nr. 137 is ideaal voor een luxe, gezellig en comfortabel verblijf op Schiermonnikoog.  

Informatie op een rijtje

  • Geschikt voor 2 tot 4 personen
  • Oppervlakte van 50 m2
  • 1 slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden, 1 slaapkamer met stapelbed
  • Babybedje bijplaatsen is mogelijk
  • Zithoek met flatscreen TV
  • Dakterras met dakluik

Bekijk hier de foto´s van: Luxe Appartement - 4 pers - nr: 137

Ligging van Luxe Appartement - 4 pers - nr: 137

De faciliteiten van Luxe Appartement - 4 pers - nr: 137

De reviewscore van appartement: Luxe Appartement - 4 pers - nr: 137

Wilt u een review achter laten over uw verblijf in dit appartement? Klik hieronder op de knop en geef uw verblijf tussen de 1 en 5 sterren.

Hoe was je verblijf in het Luxe Appartement - 4 pers - nr: 137? Laat hier een recensie achter voor Resort Schierduin

Maak een review aan
×
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Datum:

03-11-2020

5 - Sterren

Wat hebben de kinderen genoten van het heerlijke eiland en het knusse appartement. Fijn samen in het stapelbed na heerlijke dagen buiten. Het dakterras met klapluik gaf een extra spannende leuke dimensie. Wij komen terug.

Door: Mark

Door mij bekeken

Luxe Appartement - 4 pers - nr: 137

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement Nr. 137 is een modern en luxe vakantieappartement voor 4 personen. Het appartement heeft een oppervlakte van 50 m2 en is gelegen aan de eerste verdieping van het Resort. Er zijn twee slaapkamers aanwezig, waarvan één kamer met twee uitstekende éénpersoonsbe..

personen 4 slaapkamers 2 slaapplekken 4
Toon dit Appartement