Bekijk alle foto's
 • Informatie
 • Foto's
 • Reviews
 • Reserveren
 • Contact

Luxe Appartement - 4 pers - nr: 137

Appartement Nr. 137 is een modern en luxe vakantieappartement voor 4 personen. Het appartement heeft een oppervlakte van 50 m2 en is gelegen aan de eerste verdieping van het Resort. Er zijn twee slaapkamers aanwezig, waarvan één kamer met twee uitstekende éénpersoonsbedden. De andere slaapkamer is voorzien van een comfortabel stapelbed. Zeker voor kinderen een extra plus qua gezelligheid in de vakantie. Een babybedje bijplaatsen is mogelijk. Het appartement beschikt over een complete eigen keuken die van alle gemakken is voorzien, zoals een vaatwasser en een combimagnetron. In de comfortabele gezellig zithoek staat een grote flatscreen TV. Het appartement heeft fijn dakterras met dakluik.  Appartement Nr. 137 is ideaal voor een luxe, gezellig en comfortabel verblijf op Schiermonnikoog.  

Informatie op een rijtje

 • Geschikt voor 2 tot 4 personen
 • Oppervlakte van 50 m2
 • 1 slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden, 1 slaapkamer met stapelbed
 • Babybedje bijplaatsen is mogelijk
 • Zithoek met flatscreen TV
 • Dakterras met dakluik

Bekijk hier de foto´s van: Luxe Appartement - 4 pers - nr: 137

Ligging van Luxe Appartement - 4 pers - nr: 137

De faciliteiten van Luxe Appartement - 4 pers - nr: 137

De reviewscore van appartement: Luxe Appartement - 4 pers - nr: 137

Wilt u een review achter laten over uw verblijf in dit appartement? Klik hieronder op de knop en geef uw verblijf tussen de 1 en 5 sterren.

Hoe was je verblijf in het Luxe Appartement - 4 pers - nr: 137? Laat hier een recensie achter voor Resort Schierduin

Maak een review aan
×
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Datum:

05-09-2021

5 - Sterren

Voor de tweede keer bij Resort Schierduin geweest! Het was wederom heerlijk! Vriendelijk personeel en ze waren zo behulpzaam toen we op de laatste boot naar huis zaten en we onze autosleutel in het appartement hadden vergeten…. Top! De vorige keer zaten we in een ander appartement dat iets beter uitgerust was wua bestel, keukengerei en een slaapkamer boven. Dat vonden we een prettiger appartement. Maar hier ook geen klagen!

Door: Sharon de Groot

Datum:

16-07-2021

5 - Sterren

Dit appartement had alles wat we nodig hadden voor een heerlijk verblijf op Schier. De ligging is ideaal tussen het strand en het dorp. Het dakterras is fijn om heerlijk buiten te zitten en we hebben genoten van de voorzieningen van het resort zoals het zwembad en de sauna die nu weer open mochten, maar ook de bolderwagens die mee mogen naar het strand. We komen graag snel weer terug.

Door: Lotte de Koning

Datum:

03-11-2020

5 - Sterren

Wat hebben de kinderen genoten van het heerlijke eiland en het knusse appartement. Fijn samen in het stapelbed na heerlijke dagen buiten. Het dakterras met klapluik gaf een extra spannende leuke dimensie. Wij komen terug.

Door: Mark

Door mij bekeken

Luxe Appartement - 4 pers - nr: 137

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement Nr. 137 is een modern en luxe vakantieappartement voor 4 personen. Het appartement heeft een oppervlakte van 50 m2 en is gelegen aan de eerste verdieping van het Resort. Er zijn twee slaapkamers aanwezig, waarvan één kamer met twee uitstekende éénpersoonsbe..

personen 4 slaapkamers 2 slaapplekken 4
Toon dit Appartement