Bekijk alle foto's
  • Informatie
  • Foto's
  • Reviews
  • Reserveren
  • Contact

Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 5

Appartement Nr. 5 is een modern, luxe en smaakvol ingericht appartement voor gezelschappen van 2 tot 4 personen. Het appartement heeft een oppervlakte van 48,5 m2, ligt op de begane grond en heeft een terras op het zuiden. Het appartement is voorzien van alle gemakken. De complete halfopen keuken is voorzien van onder andere een oven en vaatwasser. De woonruimte beschikt over een comfortabele zithoek met een grote flatscreen TV. De slaapkamer beschikt over twee uitstekende éénpersoonsbedden. Er staat ook een comfortabele tweepersoonsslaapbank in de woonkamer. Er is de mogelijkheid om een babybedje bij te plaatsen. Het appartement beschikt ook over een terras, waar je heerlijk kunt zitten met zonnige dagen. Bijzonder aan dit appartement is dat het beschikt over een eigen wasmachine en dat het gunstig is gelegen. Het appartement beschikt ook over een hor, om de insecten buiten te houden. Appartement Nr. 5 is bij uitstek geschikt voor gezelschappen die met comfort willen genieten van Schiermonnikoog.

Informatie op een rijtje

  • Voor 2 tot 4 personen
  • Oppervlakte van 48,5 m2
  • Keuken met oven en vaatwasser
  • Slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden, Tweepersoonsslaapbank in de woonkamer
  • Babybedje bijplaatsen is mogelijk
  • Zithoek met flatscreen TV
  • Terras
  • Eigen wasmachine
  • Gunstige ligging
  • Hor

Bekijk hier de foto´s van: Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 5

Ligging van Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 5

De faciliteiten van Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 5

Aantal slaapkamers

1 slaapkamer + 1 slaapbank

Algemeen

Begane grond
Babybed bijplaatsen mogelijk

Faciliteiten binnen

Geen stapelbed
Boxspringbedden
Vaatwasser

De reviewscore van appartement: Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 5

Wilt u een review achter laten over uw verblijf in dit appartement? Klik hieronder op de knop en geef uw verblijf tussen de 1 en 5 sterren.

Hoe was je verblijf in het Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 5? Laat hier een recensie achter voor Resort Schierduin

Maak een review aan
×
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Datum:

13-09-2022

5 - Sterren

We verbleven er een midweek en hebben prima genoten! Het appartement was schoon en voorzien van alle comfort. Goede bedden en een lekker terras waar helaas een parasol ontbrak. We hebben geluk gehad met het weer: lekker veel zon met af en toe een wolk! Helaas waaide het stevig zodat fietsen (zonder motortje) soms wat lastig was! Dit was een hernieuwde kennismaking met ¨Schierduin¨ en omdat we regelmatig de eilanden bezoeken zullen we zeker hier nog eens terugkomen! Wij vinden het een aanrader voor rustzoekende mensen die van comfort houden.

Door: Henny en Ans van Nieuwenhoven

Datum:

11-02-2022

5 - Sterren

We komen al een aantal jaren meerdere keren per jaar naar Schierduin en verblijven dan het liefst in appartement 5. Het voelt voor ons écht als een soort van thuiskomen. Dit jaar zijn we goed begonnen door direct in januari twee weken naar Schier te gaan. Heerlijk. We zijn er niet eerder zo lang geweest. Echt een aanrader. En dan is het helemaal handig dat er een wasmachine is. We hebben weer genoten en komen snel terug.

Door: Derk en Marian

Datum:

13-09-2021

4 - Sterren

Prachtige appartementen. Heel erg schoon en comfortabel. Enige opmerking is dat het appartement voor 4 personen is. Ik vind echter de slaapbank echt heel hard slapen. Voor 3 nachten was dat prima; maar als je langer verblijft dan moet je hier rekening mee houden. Twee hele goede bedden in slaapkamer aanwezig; maar slaapbank is goed voor korte tijd. Ontzettend vriendelijke receptie! Buitengewoon goed. Dank voor het heerlijke verblijf!

Door: Kim van den Bos

Datum:

30-08-2021

5 - Sterren

Een centraal gelegen, netjes en schoon appartement en vriendelijke receptiemedewerkers. We lezen terecht positieve reviews en wij zullen Schierduin dan ook zeker vaker bezoeken. Heel, heel netjes en fijn complex. We kiezen dan alleen voor een ander appartement. Willlen de eigenaren dit appartement verbeteren, dan is ons advies de matrassen te vernieuwen, een comfortabele stoel neer te zetten en een wasrek en parasol toe te voegen aan de entourage. Dit appartement is op de begane grond met een fijne buitenplaats. Hou echter wel rekening met enige gehorigheid van bovengelegen appartement met traptredes en stoelen schuiven.

Door: Gezin met twee kinderen

Datum:

21-06-2021

5 - Sterren

Prima appartement, goeie keukenuitrusting, fijne badkamer, prettige indeling. Het enige wat we misten was een parasol op het terras. Zonder parasol is het snel te heet om lekker buiten te zitten.

Door: Jannie

Datum:

30-04-2021

5 - Sterren

We hebben een prima tijd hier gehad. Dit appartement heeft een wasmachine wat wel handig was voor ons. Voor twee personen erg ruim. In deze Covid periode hier ook nog goed een paar uur per dag kunnen werken met de prima WiFi. Voor 4 personen zou het denk ik wat onhandiger zijn geweest (maar 2 echte bedden). Geen avondzon op het terras. Wel in de ochtend en middag. Lekker buiten lunchen.

Door: Joop

Datum:

26-04-2021

3 - Sterren

Appartement heel fijn, vriendelijk personeel, leuk tuintje en heerlijk stukje duin voor kinderen om in te spelen. Het is wel wat gehorig.

Door: Marieke

Door mij bekeken

Luxe Appartement - 2-4 pers - nr: 5

Schiermonnikoog, Friesland

Appartement Nr. 5 is een modern, luxe en smaakvol ingericht appartement voor gezelschappen van 2 tot 4 personen. Het appartement heeft een oppervlakte van 48,5 m2, ligt op de begane grond en heeft een terras op het zuiden. Het appartement is voorzien van alle gemakken. De complete halfopen keuken..

personen 4 slaapkamers 1 slaapplekken 4
Toon dit Appartement