Wohnungen Schiermonnikoog

Schöne Luxuswohnungen auf Schiermonnikoog in der Nähe des Strandes - Resort Schierduin.

Schnuppern Sie frische Luft und entspannen Sie sich auf der schönsten Wattenmeerinsel Schiermonnikoog! Erleben Sie es!

Willkommen auf der Seite mit den Bewertungen.

Datum:

27-11-2022

5 - Sterne

We hebben een heerlijke week gehad, de eerste keer op Schiermonnikoog. Het appartement was ruim, schoon, voorzien van vloerverwarming, goede bedden, lekkere douche, ruime keukeninventaris. De ligging is ideaal zo tussen strand en dorp. We zijn gewoon een beetje verliefd geworden op Schiermonnikoog en de inwoners en komen vast nog eens terug.

Door: Ria

Datum:

20-11-2022

5 - Sterne

Prima appartement. Weekend verbleven. Jammer dat het zwembad dicht was. Linnengoed niet helemaal schoon. Fijn gebouw, dicht bij dorp en strand. Goed startpunt voor wandelingen en fietsen. Bij problemen is de huismeester direct beschikbaar en wordt het -ook in het weekend- direct opgelost. Dit was onze 3e keer in het gebouw. Wij komen terug!

Door: Theo

Datum:

02-11-2022

5 - Sterne

Voor de vijfde keer dit appartement bezocht en ook deze keer weer enthousiast over de accommodatie. Ruim, schoon, een prima keuken met alles aan boord om goed te kunnen koken, een heerlijke privé sauna en een terras waar het goed toeven is en nu ook voorzien is van een parasol. Omdat dit appartement op de begane vloer is kun je het via de terraszijde betreden waardoor je met je boodschappen van supermarkt Brunekreef direct aan de deur kunt komen. Het uitklapbed in de kamer slaapt fantastisch en omdat de kamer zo ruim is hoef je het niet meer in te klappen. Omdat we met twee kinderen waren was het jammer dat gedurende deze herfstvakantie het zwembad wegens een technisch mankement gesloten was. Verder was het een zeer geslaagd verblijf!

Door: Hommes

Datum:

31-10-2022

5 - Sterne

Mooi appartement van alle luxe voorzien én een groot dakterras met prachtig uitzicht. Dichtbij het dorp en dichtbij het strand. Verblijf van 3 dagen. Aanrader!

Door: JAK

Datum:

21-10-2022

5 - Sterne

Wat een heerlijke week hebben wij gehad. Genoten van de natuur en de rust op Schier. Het appartement is mooi, sfeervol, ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. Met het grote dakterras als slagroom op de taart. Goed gelegen binnen het complex aan de duinkant. In- en uitchecken liep uitstekend. Zeer vriendelijk geholpen aan de receptie. Vanuit het resort stap sta je na 5 minuten lopen op het strand. Ook het dorp ligt binnen handbereik. Kortom: puur genieten.

Door: Jacqueline

Datum:

16-10-2022

5 - Sterne

Heerlijk, lang weekend gehad in licht, sfeervol en praktisch ingericht appartement 120. Het appartement geeft een ruimtelijk gevoel met leuke, kleine details: we waren met z’n tweeën en hadden alle ruimte dus zeker geschikt voor meer! Extra fijn het gemakkelijk bereikbare dakterras waar je zodra het droog is al buiten kunt zitten: we hebben er gezellig gezeten, gelezen en geluncht in het herfstzonnetje met uitzicht op de Badweg. Zeker voor herhaling vatbaar!

Door: Annemarie

Datum:

10-10-2022

4 - Sterne

Het appartement was schoon. Bedden en douche zijn prima. Mocht je er met 4 personen logeren dan is er weinig zitruimte bij de tv. Wat opviel zijn wat slordigheden. ( gaatjes in de muur van een kastje dat er heeft gehangen) Buiten was er een mooi terras maar er waren slechts 2 stoelen.

Door: Jolanda

Datum:

03-10-2022

4 - Sterne

Die sehr kurzfristige digitale Reservierung und Bezahlung war sehr gut organisiert. Die Fähre hat mit Fahrrädern gut geklappt. Die Wohnung war sehr schön geschnitten, die Schlüsselübergabe lief problemlos. Als Deutsche kommt man in den Niederlanden im Zweifel mit Englisch durch. Bettwäsche und Handtücher lagen vor der Tür. Die Dusche lief nicht gut ab, da musste man mit dem Wischer immer nachhelfen. Die Küche war top ausgestattet. Fernseher war etwas eingeschränkt. Das Schwimmbad hatte leider geschlossen. Die private Rustikale Dachterrasse habe wir gern zum sonnen und spielen genutzt. Wir haben einmal versucht eine Tonnensauna ans laufen zu bekommen. 65 Grad haben wir geschafft. Klasse Insel, Unterkunft zu empfehlen.

Door: Maroula

Datum:

02-10-2022

5 - Sterne

Leuk appartementen complex en rustige locatie. Helaas was het linnengoed niet naar wens. Een set was niet schoon een een set was gescheurd. Verder moesten we het bed zelf opmaken en eraf halen bij vertrek. Dit terwijl je hoge kosten betaald voor eind schoonmaak en het linnenpakket. Verder was het zwembad tijdelijke gesloten waar we geen gebruik van konden maken. Sauna binnen warmde niet goed op en daardoor ook niet gebruikt. Receptie is gesloten. Heel af en toe zit er iemand. Prima weekend gehad maar jammer van de aantal min punten.

Door: Patrick Vos

Datum:

19-09-2022

5 - Sterne

De derde keer Schierduin. Weer een heerlijke week gehad! Maar het weer zat dan ook mee; 22 a 23 graden en een lekker zonnetje. Veel gefietst en gewandeld. Door de Kobbeduinen en langs het strand. 's Ochtends koffie drinken op het terras van Brakzand (écht goede koffie!!) en de hele week lekker lunchen op tal van locaties. En als je dan weer 'thuis' komt, geniet je van je comfortabele appartement. Van alle gemakken voorzien. Mooi schoon ook! Tot volgende keer!!

Door: Maarten en Anne-Marie

Datum:

13-09-2022

5 - Sterne

We verbleven er een midweek en hebben prima genoten! Het appartement was schoon en voorzien van alle comfort. Goede bedden en een lekker terras waar helaas een parasol ontbrak. We hebben geluk gehad met het weer: lekker veel zon met af en toe een wolk! Helaas waaide het stevig zodat fietsen (zonder motortje) soms wat lastig was! Dit was een hernieuwde kennismaking met ¨Schierduin¨ en omdat we regelmatig de eilanden bezoeken zullen we zeker hier nog eens terugkomen! Wij vinden het een aanrader voor rustzoekende mensen die van comfort houden.

Door: Henny en Ans van Nieuwenhoven

Datum:

12-09-2022

5 - Sterne

Die Wohnung war sehr schön geschnitten, die Schlüsselübergabe lief problemlos. Auch die kurzfristige digitale Reservierung und Bezahlung war sehr gut organisiert. Bettwäsche und Handtücher lagen vor. Da wir 11 Tage geblieben sind, wäre es schön gewesen, nach 5 Tagen ein extra Set Handtücher zu erhalten, ohne Aufpreis. Leider war die Wohnung voller Spinnenweben und eine Grundreinigung wurde wohl vor längerer Zeit durchgeführt. Kissen, Platzdeckchen etc. waren nicht sauber und zeigten die Spuren vieler vergangener Gäste, was nicht sehr appetitlich war. Das Preis-Leistungsverhältnis stimmte somit nicht, da man von einem teuren Luxusappartment einen anderen Standard erwartet. Das war sehr schade, da das Resort ansprechend und gut gelegen ist. Wir hatten dennoch einen sehr schönen und erholsamen Urlaub und fühlten uns auch in der Wohnung recht wohl.

Door: Drumm-Wilbois

Datum:

10-09-2022

5 - Sterne

Fijn verblijf gehad in dit compacte maar ook complete appartement. De inrichting voldeed volledig aan onze wensen. Kleine eethoek met tafel en twee stoelen en ook nog twee "easy chairs". De overheersende kleuren wit maken dat de ruimte ruimer aanvoelt en een frisse uitstraling geeft. Mooi is dat er subtiel op details is gelet. Gastenboek, boek over Hotel van der Werf met het verhaal van Sake Buitenterras is praktisch. Toen de zon in de namiddag schuilging achter het gebouw pakten we ons terrasmeubilair rustig op en gingen verhuizen naar een ander plekje... Zwembad was ook, wel stirens was het plafond. Dissonant echt in zo' n mooi complex. Wij komen graag nog eens terug. De souvenir was een leuke vondst en huist nu op een moi plekje bij ons in de tuin...

Door: Harry Holt en Pia ter Veer

Datum:

05-09-2022

5 - Sterne

Super verblijf gehad! Het appartement was schoon en alles wat we nodig hadden was aanwezig (geen vaatwasser of magnetron, maar dit hebben wij persoonlijk niet gemist). De bedden lagen lekker en ook de douche was fijn. Het was top dat er ook mogelijkheid was om buiten te zitten. Vanaf dit plekje leuk uitzicht over de voorkant/entree van het complex. Daarbij ook nog de service top. Bij vragen of verzoekjes denken ze enorm mee en zijn hulpverlenend. Voor ons dus een goede ervaring en wij zouden zeker weer boeken.

Door: Ryanne

Datum:

02-09-2022

4 - Sterne

Wij hebben het weer heerlijk gehad. Schoon en ruim appartement met een groot terras. Het zwembad en de sauna is altijd fijn en dicht bij het strand. Ook hele vriendelijke mensen. Nog een tip: Een grote spiegel in de slaapkamer of op de muur achter de voordeur. Nu is er alleen een spiegel in de badkamer. Verder erg tevreden, wij komen zeker terug!

Door: Marijke

Datum:

29-08-2022

5 - Sterne

Es war ein wunderschöner Urlaub im Appartement 7. Die Wohnung ist sehr schön und praktisch eingerichtet. Wir konnten uns sehr gut erholen und werden auf alle Fälle wieder im Appartement 7 Urlaub verbringen. Ganz herzliche Grüße an Rixt und Remco

Door: Annette Havla

Datum:

22-08-2022

5 - Sterne

Mooi, schoon en ruim kamer. Leuk dakterras maar de luik was enorm zwaar. Het zwembad zou iets meer verzorgd kunnen zijn. Elke keer was ik bang dat er iets van het plafond zou vallen. Wasmachine in het complex is prima, er zijn er 2...1 voor de complex en 1 voor de gasten helaas waren ze allebei heel vaak door het complex zelf gebruikt en het was dus moeilijk om te wassen....

Door: Karolina

Datum:

15-08-2022

3 - Sterne

Prima verbljf gehad, vooral veel buiten geweest natuurlijk, maar in het appartement genoten van heerlijke douche en fijne bedden. Goede ontvangst ook in afwezigheid van receptionist en lekker veel handdoeken aanwezig. Ligging heel centraal Appartement is wel wat klein en gehorig, vlak naast de fietsenstalling hoor je iedereen vertrekken en thuiskomen en het terrasje wat weinig privacy. De koffiemachine was helaas een Senseo.

Door: Nina

Datum:

13-08-2022

4 - Sterne

Heerlijk appartement voor 2 personen met ruime slaapkamer, volledige keuken en fantastisch dakterras. Nadeel is dat de toegang naar dakterras met zwaar luik is. Als het open is geeft het veel licht in het appartement. Zoals ook bij andere appartementen loopt het water in de douche weg. De service is prima, alles is zeer schoon en iedereen is vriendelijk.

Door: Els

Datum:

12-08-2022

5 - Sterne

Wir waren für 14 Tage dort und sehr zufrieden. Die Wohnung hatte so ziemlich alles was man benötigt. Was lediglich fehlte war ein Schneidebrett in der Küche. Wohnzimmer und Schlafzimmer haben jeweils eine Tür auf die Terrasse, was wir richtig gut fanden. Wir haben die Terrasse auch oft genutzt. Das Schwimmbad selbst hätte vielleicht mal eine Renovierung nötig. Der Rest vom Wellnessbereich war ok. Ansonsten war der Rest des Hauses tiptop. Der Service war wirklich sehr nett, unkompliziert und hilfsbereit. Vielen lieben Dank dafür. Der Bus vom Fährhafen hält direkt vor der Tür. Die Lage der Apartments ist sehr ruhig. Bis in das Dorf und an den Strand ist es ein kleines Stückchen, aber mit dem Fahrrad überhaupt kein Problem. Am Ende hatten wir einen sehr schönen Urlaub und freuen uns sehr auf das nächste Mal.

Door: Karo

Wenn Sie Ihre Erfahrung mit unseren Besuchern teilen möchten, können Sie sie unten eingeben

Sterne:
Name:
Waren in:
Nachricht: