Appartementen Schiermonnikoog

Mooie luxe appartementen op Schiermonnikoog vlakbij het strand - Resort Schierduin.

Uitwaaien en tot rust komen op het mooiste waddeneiland Schiermonnikoog! Beleef het!

Welkom op de reviews pagina.

Datum:

08-12-2021

5 - Sterren

Ganz lieben und herzlichen Dank fur die schone zeit in Ihrem Apartement! Die liebevolle Einrichtung, der Pool und die Sauna und naturlich die Insel haben uns sehr gut gefallen und wir haben uns hier wohlgefuhlt! Lieb Grusse, Familie Koblitz

Door: Familie Koblitz

Datum:

06-12-2021

5 - Sterren

We zijn nu al weer een keer of 5 geweest in appartement 129 en het is er heerlijk. Beide slaapkamers zijn prettig, de bedden goed, de badkamer is ruim en prettig, de woonkamer is klein maar gezellig en de keuken is zeer ruim en alles is aanwezig. Schier is natuurlijk heerlijk en dit appartement ligt op een heel fijne plek op het eiland, dicht bij het dorp, dicht bij het strand.

Door: Erik Braun

Datum:

03-12-2021

5 - Sterren

Wat een heerlijk appartement! We hebben genoten. De eigen (infrarood)sauna is heel fijn en de gedeelde sauna's bij het zwembad, die je zelf met hout mag opstoken, maken de saunaervaring helemaal compleet. Leuk ook dat je daar niet apart voor hoeft bij te betalen. De bolderkarren die voor gezamenlijk gebruik klaar staan, vind ik ook leuk. We hebben daar overigens geen gebruik van gemaakt. De rustige locatie van het appartement is top, met een mooi terras in de duinen. 's Avonds piept de vuurtoren nog net over het duin. In november is het de ideale locatie om bij te komen van het drukke leven in een drukke wereldstad. De keuken is zeer compleet ingericht met een Senseo- én een Nespressomachine én een koffiefilter (de messen zijn wel erg bot). De ruime inloop (regen)douche is heerlijk en de overige inrichting van het zeer ruime appartement is onSchiers ;-) goed. Punt van verbetering: de matrassen zijn aan vervanging toe. Ondanks de kuilen hebben we echter wel goed geslapen. Kortom: tot de volgende keer!

Door: Gwen

Datum:

26-11-2021

5 - Sterren

Heerlijk verblijf met 2 personen gehad in appartement 6. Prima locatie, fijne en snelle ontvangst bij de receptie. Het appartement was schoon en van alle gemakken voorzien. Heerlijke grote douche, fijn dat de keuken beschikte over een oven en vaatwasser. Prima bedden, kussens iets minder. Al met al genoten!!

Door: Diederik

Datum:

26-11-2021

5 - Sterren

Prachtig appartement met alles er in wat nodig is op de 1e verdieping een heerlijk dakterras. We komen zeker terug.

Door: Ina en Eltjo

Datum:

22-11-2021

5 - Sterren

Dit was onze tweede ervaring met dit Resort en wederom hebben wij een zeer plezierig lang weekend gehad. Het was in combinatie met de Devils Trail en dan is het zeer prettig als je daarna heerlijk kunt uitrusten in het appartement. Tevens kunt genieten van wat Schiermonnikoog te bieden heeft. Wij komen zeker terug in Resort Schierduin.

Door: Theo en Marieke Verwoert

Datum:

19-11-2021

5 - Sterren

Een heerlijk appartement op de begane grond. Het complex is rustig, de mensen vriendelijk en de appartementen voorzien van alle gemakken. Inmiddels zijn wij hier al 5 keer geweest en iedere keer bevalt het prima. Als je mooi uitzicht wilt kun je wellicht beter een ander appartement kiezen maar voor ons is dat niet belangrijk. Wij vinden het helemaal top bij Schierduin!

Door: Fenna

Datum:

08-11-2021

5 - Sterren

Wat waren wij blij met dit appartement. Het ligt op een hoek zodat je veel privacy hebt met een mooi uitzicht over de duinen. Het is ruim maar ook gezellig ingedeeld en de bedden zijn super! We komen terug in het voorjaar, er zit nl ook een groot dakterras bij.

Door: Familie van Zon

Datum:

05-11-2021

5 - Sterren

Fijn appartement, van alle gemakken voorzien. Snel op het strand of in het dorp, de perfecte uitvalsbasis om het hele eiland te bekijken. Een aanrader!

Door: Familie W

Datum:

30-10-2021

5 - Sterren

We hebben genoten. Mooi appartement, schoon en alles wat je nodig hebt is aanwezig. Een aanrader.

Door: Anja

Datum:

18-10-2021

4 - Sterren

Prima appartement voor 2 personen. Zeer compleet en netjes. Complex ligt centraal op het eiland, goede uitvalsbasis voor zowel fietstocht als wandeling. Kortom: een plek om naar terug te keren...!!!

Door: Aart

Datum:

12-10-2021

4 - Sterren

Gastvrije ontvangst in Resort Schierduin. Prima appartement op de begane grond, met terras. Alle benodigde spullen waren aanwezig. Beddengoed en handdoeken konden via het Resort worden gereserveerd, evenals ontbijt, dat 's morgens bij het appartement werd gebracht. Prima!

Door: Tamara Dekker

Datum:

11-10-2021

4 - Sterren

De faciliteiten zijn ok, je kunt er met zijn tweeën ruimschoots uit de voeten. Voor vier personen leek het ons veel te klein. Het is fijn dat je met mooi weer (en dat hadden we soms) buiten kunt zitten. Kortom, zeker een aanrader

Door: Hans Bronkhorst

Datum:

10-10-2021

5 - Sterren

Het was een heerlijk verblijf! Je kunt je er lekker thuis voelen. Echter de slaapkamer heeft alleen een dakluik. Toen we hoorden dat de boven buren op ons bed uitkeken kregen we pas in de gate dat we het raam konden verduisteren. Dit mag toch wel even specifiek vermeld worden. Ook sluit het dakraam uit zichzelf als het regent. Dan wordt de frisse lucht schaars. Het personeel was super vriendelijk en hulpvaardig.

Door: Irre

Datum:

08-10-2021

5 - Sterren

Heerlijke 14 dagen vakantie gevierd in Schierduin. Mooi en efficiënt ingericht appartement. Uitstekende keuken, badkamer en Ruim terras. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Kortom voor herhaling vatbaar. Tip: Omdat er geen ramen zijn om open te zetten moeten de beide terrasdeuren, met name in de nacht, de noodzakelijke ventilatiefunctie overnemen. Dan is het handig wanneer er (beveiligde)haakjes op de deuren worden geplaatst, om zo de open deuren vast te zetten.

Door: Holkema

Datum:

06-10-2021

5 - Sterren

Fijn appartement voor in het najaar. Klein maar leuk appartement. Resort Schierduin vind ik super. Dichtbij het strand en dorp. En Schiermonnikoog is natuurlijk prachtig. Tot snel!

Door: Lies

Datum:

05-10-2021

5 - Sterren

Het appartement was schoon. Het kan wat knusser worden ingericht met wat meer kleur. Ook de hal kan wel kleur gebruiken. Minpunt is dat je de lakens zelf moet weg brengen. Dik kan ook in een stapeltje voor de deur. Verder prima verblijf gehad.

Door: Corrie Schriemer

Datum:

28-09-2021

5 - Sterren

We hebben genoten van een mooi schoon en ruim appartement op een mooie locatie . Vriendelijke Receptie en medewerkers . Alles was ruim voldoende aanwezig ,aandachtspunt een koekenpan die niet op inductie plaat werkte . Verder genoten van een mooie week met schitterend nazomers weer op een heel mooi en rustig Schiermonnikoog . Voor herhaling vatbaar . Miranka en Ted

Door: Ted Fronik

Datum:

27-09-2021

4 - Sterren

Fijne plek tussen strand en dorp en ook een fijn appartement om een week in te verblijven. We komen zeker nog eens terug!

Door: Hilda

Datum:

23-09-2021

4 - Sterren

Klein maar prettig appartement vlakbij het strand en het dorp. Complete keuken en mooie badkamer. Het was wel erg warm in het appartement. Leek wel of de vloerverwarming aan was. Klein raam in slaapkamer waardoor je niet zo goed kan luchten.

Door: Frederiek

Deel jouw ervaring met onze bezoekers via onderstaand formulier

Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht: