Wohnungen Schiermonnikoog

Schöne Luxuswohnungen auf Schiermonnikoog in der Nähe des Strandes - Resort Schierduin.

Schnuppern Sie frische Luft und entspannen Sie sich auf der schönsten Wattenmeerinsel Schiermonnikoog! Erleben Sie es!

Willkommen auf der Seite mit den Bewertungen.

Datum:

09-08-2022

4 - Sterne

Ligging van Schierduin is erg goed. We hadden wel een beetje een donker appartement. Lekker gezwommen, sommigen vonden het water wat muf, maar ik heb daar geen last van gehad. Sleutel ophalen bij receptie ging heel snel. We hebben een fijne ervaring gehad op Schiermonnikoog!

Door: Eva

Datum:

09-08-2022

5 - Sterne

We hebben een heerlijke midweek op Schier doorgebracht in dit mooie en knusse appartement. Het was heel schoon en van alle gemakken voorzien! De ligging van het complex, dicht bij het strand en het dorp is perfect, We komen zeker weer!

Door: Inge en Fred

Datum:

05-08-2022

5 - Sterne

Heerlijk appartement, helaas is het plafond van het zwembad alsmede de schoonmaak van het resort niet denderend. Toch genoten

Door: Perez-Morla van Eerden

Datum:

05-08-2022

5 - Sterne

Al meerdere keren verbleven we in een appartement van Schierduin, altijd weer fijn! Alles is aanwezig, fijne bedden en een dakterras met uitzicht op de Badweg. Ook fijn dat je er een wasje kunt draaien (kelder). Er lagen veel spelletjes, boeken en tijdschriften in het appartement, wat fijn! Graag iets doen aan brandalarm, ook bij ons midden in de nacht, loos alarm. Plafond zwembad is vies. We komen heel graag terug!

Door: Carmen Molenaar

Datum:

03-08-2022

5 - Sterne

Fijn verblijf gehad , kom ook op Schier en Resort Schierduin graag terug :) 2e week app.12, iets kleiner maar dubbele tuindeuren open en heerlijk groot terras . Altijd wel ergens plekje uit de wind te vinden . Als het even kan ( be)leef je toch zoveel mogelijk buiten. Locatie is super , 5-sterren ervaring voor totaalplaatje wat ons betreft . Tot een volgende keer!

Door: Gaia en kinderen

Datum:

31-07-2022

5 - Sterne

Met z`n vieren hier een midweek verbleven; erg fijne plek, enorm genoten! Receptie vriendelijke ontvangst, gangen naar appartement deden wat ouderwets aan (ik denk door de vloerbedekking, alsof je in een seniorencomplex liep, maar dat kan een kwestie van smaak zijn), maar het appartement zelf was mooi licht en erg ruim voor met zijn vieren. (De slaapbank voor extra slapers hebben we dus niet gebruikt, maar grenst aan andere slaapkamer, zonder deur, wel handig om te weten) Verder prima bedden (over slaapbank kan ik niet oordelen), fijne keuken (bovenrek van afwasmachine loopt alleen niet soepel, was steeds even oppassen), douche fijn en een heerlijk en ruim dakterras. Je kon gratis gebruik maken van de wasmachine in het complex, maar deze werd eigenlijk steeds gebruikt door het complex zelf, daarom halverwege de week extra handdoeken "gehuurd", wat voor ons goede oplossing was, maar het zou als je langer blijft wel fijn zijn als je er ook wat makkelijker even een was kan draaien. Alles bij elkaar voor ons zeker een plek om te onthouden voor wie weet een volgende keer.

Door: Monique

Datum:

30-07-2022

5 - Sterne

Wij hebben begin medio juli een weekje verbleven in appartement 129. Wat een heerlijk, ruim, licht, compleet en mooi appartement! Mooi aangekleed/ ingericht, zeer compleet uitgeruste keuken, spelletjes, boeken en fijne bedden. Als kers op de taart een lekker dakterras en een infrarood sauna. Aanrader!

Door: Familie Groenevelt

Datum:

11-07-2022

5 - Sterne

Top appartement 120. Mooi ruim dakterras in de zon en veel spelletjes en boeken. Aan te bevelen! Een deel van de familie verbleef in app 17, ook helemaal leuk 2 persoons praktisch en gezellig app met mooi terrasje waar we ook heerlijk genoten hebben. Het resort is ook mooi en ruim opgezet met een prima zwembad en sauna's. Ligging is goed, tussen dorp en strand in.

Door: Jesse en Madelief

Datum:

05-07-2022

4 - Sterne

het was weer een enorme leuke en gezellige vakantie. Zeer schone accommodatie, geweldige service van het personeel. een aanrader op Schiermonnikoog

Door: kees

Datum:

04-07-2022

4 - Sterne

Een klein, maar fijn appartement! Groot genoeg voor 2 personen en van alle gemakken voorzien. Heerlijk rustige ligging en vlakbij het strand en het dorp. We komen graag nog een keer!

Door: Oene en Jenny

Datum:

04-07-2022

5 - Sterne

Het resort was erg prettig en meedenken. We hebben meerdere appartementen kunnen reserveren voor het verblijf van onze bruiloft gasten. Zelf hebben we alleen onze huwelijksnacht doorgebracht in Schierduin. Het 's nachts nog opmaken van het bed was minder prettig. Wellicht een tip voor komende bruidsparen.

Door: van de Weg

Datum:

02-07-2022

5 - Sterne

We hebben genoten van het comfortabele appartement op de begane grond. De keukenuitrusting was heel goed het enige wat we misten was een paar haken om de hand en theedoek op te hangen. De badkamer was heel ruim met een mooie inloopdouche met schuifdeur helaas was de glaswand in de hoek niet goed gekit zodat bij het douchen ook de rest van de vloer nat werd. Verder ontbraken ook hier een paar haakjes om handdoek en kleding op te hangen. En in de douche hoek een planchet om zeep en shampoo op te zetten.

Door: Bruinenberg

Datum:

01-07-2022

5 - Sterne

Dit was voor ons de vierde keer in resort Schierduin. Weer een goede ontvangst en service. Ons appartement met dakterras was heerlijk ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. Goede bedden, ruime keuken en badkamer. Het dakterras is heerlijk om te vertoeven met goede stoelen. Het appartement heeft wel wat onderhoud nodig. De koelkastdeur kraakt, de keukenkraan legt langs het aanrechtblad, schilderwerk in de keuken en geen voldoende gordijngeleiders en stop waardoor het gordijn niet goed hangt. De stop op het uiteinde van de rails is met een elastiekje opgelost, heel slordig. Al met al hebben we een heerlijke vakantie gehad en genoten.

Door: Familie Drost

Datum:

01-07-2022

5 - Sterne

Dit jaar voor het eerst in resort schrieduin geweest. Het is een mooi appartement met een ruime slaapkamer. De bedden zijn goed, een mooie douche alleen het nadeel is dat het water miet goed wegloopt. Een keuken waar alles in zit. Een mooie kamer met eethoek. We hebben genoten van het appartement en eiland

Door: Rob

Datum:

28-06-2022

4 - Sterne

Appartement was schoon. Ruime keuken en moderne douche. Water liep echter niet goed weg. Fijn dat er een aparte toilet inzat. Fijn de twee aparte slaapkamers boven en beneden. Het terras is zeker aan een opknapbeurt toe. Waarom zulke hoge planken. Maak de planken lager dan heb je enorm mooi uitzicht. Of zet er glazen gedeeltes in, zodat je uitzicht hebt. Het leek nu meer op een soort kooi. Dat is zeker aan vervanging toe. Verder is het appartement zeker aan te bevelen voor 4 personen.

Door: Jeanette

Datum:

27-06-2022

5 - Sterne

Opnieuw genoten van deze fantastische locatie op Schier: appartement is van alle gemakken voorzien, mooie vrije ligging met veel zon en voor 2 personen zeer ruim. Als het servies zou kunnen worden uitgebreid met diepe borden (voor een pasta oid) is het voor ons helemaal compleet!

Door: Leo en Ellen

Datum:

06-06-2022

3 - Sterne

sfeervol ingericht maar klein appartement. Wij vonden het echter geen luxe appartement , geen vaatwasser, geen magnetron, geen lekkere bank, deze hebben wij echt gemist, er waren 2 stoeltjes die niet heel lekker zaten.

Door: Inge

Datum:

06-06-2022

5 - Sterne

Heel goed verblijf gehad, een fijn mooi appartement met twee terrassen en goed doordacht, gezellig ingericht. Het was van alle gemakken voorzien. Met volwassen kinderen mee, waren de twee badkamers erg fijn. Als een stapelbed vervangen kan worden door een twijfelaar of twee eenpersoonsbedden dan is het perfect!

Door: Gruners

Datum:

03-06-2022

4 - Sterne

Soweit angenehmer Aufenthalt mit ein paar wenigen kleinen Nachteilen: Sofa ungünstig, wenn 2 fernsehen wollen, Betten rutschen auseinander, Fenstergriffe teils schwergängig. Sonst war es aber schön und ruhig, gute Location nahe an Dorf und Strand.

Door: Martina

Datum:

30-05-2022

4 - Sterne

Wij zijn nu al voor de 4e keer op Schiermonnikoog geweest, telkens bij Schier Resort. Dat laat zien dat wij ons goed thuis voelen op deze plek. Wij hebben steeds een appartement gekozen met een dakterras, heerlijk! Wat wij wel hebben gemerkt is dat er enkele algemene verbeteringen nodig zijn: het plafond in het zwembad bijvoorbeeld en de deuren in de gang, maar ook het appartement vergt enige aandacht: gordijn in de slaapkamer sluit niet goed, muur in de keuken is beschadigd, water in de douche loopt slecht door. Geen grote dingen, maar wel goed om dit op te pakken. Helaas ging in de week dat wij er waren (week 20) twee keer het rookalarm af, een keer 's-nachts, een andere keer overdag. Gelukkig was de receptioniste bij het nachtalarm intern aanwezig, waardoor het (vals) alarm snel afgezet kon worden. Positieve punten: goed meubilair op het dakterras, alles goed schoon, fijne bedden met goede kussens en voldoende hout voor de buitensauna's.

Door: Henri en Helma van Uden

Wenn Sie Ihre Erfahrung mit unseren Besuchern teilen möchten, können Sie sie unten eingeben

Sterne:
Name:
Waren in:
Nachricht: