Wohnungen Schiermonnikoog

Schöne Luxuswohnungen auf Schiermonnikoog in der Nähe des Strandes - Resort Schierduin.

Schnuppern Sie frische Luft und entspannen Sie sich auf der schönsten Wattenmeerinsel Schiermonnikoog! Erleben Sie es!

Willkommen auf der Seite mit den Bewertungen.

Datum:

12-10-2021

4 - Sterne

Gastvrije ontvangst in Resort Schierduin. Prima appartement op de begane grond, met terras. Alle benodigde spullen waren aanwezig. Beddengoed en handdoeken konden via het Resort worden gereserveerd, evenals ontbijt, dat 's morgens bij het appartement werd gebracht. Prima!

Door: Tamara Dekker

Datum:

11-10-2021

4 - Sterne

De faciliteiten zijn ok, je kunt er met zijn tweeën ruimschoots uit de voeten. Voor vier personen leek het ons veel te klein. Het is fijn dat je met mooi weer (en dat hadden we soms) buiten kunt zitten. Kortom, zeker een aanrader

Door: Hans Bronkhorst

Datum:

10-10-2021

5 - Sterne

Het was een heerlijk verblijf! Je kunt je er lekker thuis voelen. Echter de slaapkamer heeft alleen een dakluik. Toen we hoorden dat de boven buren op ons bed uitkeken kregen we pas in de gate dat we het raam konden verduisteren. Dit mag toch wel even specifiek vermeld worden. Ook sluit het dakraam uit zichzelf als het regent. Dan wordt de frisse lucht schaars. Het personeel was super vriendelijk en hulpvaardig.

Door: Irre

Datum:

08-10-2021

5 - Sterne

Heerlijke 14 dagen vakantie gevierd in Schierduin. Mooi en efficiënt ingericht appartement. Uitstekende keuken, badkamer en Ruim terras. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Kortom voor herhaling vatbaar. Tip: Omdat er geen ramen zijn om open te zetten moeten de beide terrasdeuren, met name in de nacht, de noodzakelijke ventilatiefunctie overnemen. Dan is het handig wanneer er (beveiligde)haakjes op de deuren worden geplaatst, om zo de open deuren vast te zetten.

Door: Holkema

Datum:

06-10-2021

5 - Sterne

Fijn appartement voor in het najaar. Klein maar leuk appartement. Resort Schierduin vind ik super. Dichtbij het strand en dorp. En Schiermonnikoog is natuurlijk prachtig. Tot snel!

Door: Lies

Datum:

05-10-2021

5 - Sterne

Het appartement was schoon. Het kan wat knusser worden ingericht met wat meer kleur. Ook de hal kan wel kleur gebruiken. Minpunt is dat je de lakens zelf moet weg brengen. Dik kan ook in een stapeltje voor de deur. Verder prima verblijf gehad.

Door: Corrie Schriemer

Datum:

28-09-2021

5 - Sterne

We hebben genoten van een mooi schoon en ruim appartement op een mooie locatie . Vriendelijke Receptie en medewerkers . Alles was ruim voldoende aanwezig ,aandachtspunt een koekenpan die niet op inductie plaat werkte . Verder genoten van een mooie week met schitterend nazomers weer op een heel mooi en rustig Schiermonnikoog . Voor herhaling vatbaar . Miranka en Ted

Door: Ted Fronik

Datum:

27-09-2021

4 - Sterne

Fijne plek tussen strand en dorp en ook een fijn appartement om een week in te verblijven. We komen zeker nog eens terug!

Door: Hilda

Datum:

23-09-2021

4 - Sterne

Klein maar prettig appartement vlakbij het strand en het dorp. Complete keuken en mooie badkamer. Het was wel erg warm in het appartement. Leek wel of de vloerverwarming aan was. Klein raam in slaapkamer waardoor je niet zo goed kan luchten.

Door: Frederiek

Datum:

20-09-2021

5 - Sterne

Sehr nettes Appartment und schöne Anlage in perfekter Lage - wir kommen sicher wieder.

Door: Thomas

Datum:

18-09-2021

4 - Sterne

We hebben voor de 2e keer een heerlijk lang weekend doorgebracht in Resort Schierduin. Dit keer was ons verblijf in appartement 2. Het appartement was super schoon, praktisch ingedeeld, goed uitgerust met veel comfort. De locatie van het resort is top, je bent zo op het strand, maar óók zo in het dorp. En bovendien is de receptie erg behulpzaam. Het eiland zelf is ook prachtig, veel natuurschoon, heerlijk om te wandelen en fietsen. Kortom, voor herhaling vatbaar. Twee aandachtspuntjes: - Het zou fijn zijn als je ook met een sleutel via het terras binnen zou kunnen komen. - We hebben wel wat geluidoverlast gehad van de bovenburen (frequent stoelen schuiven en hoorbaar trap op en af lopen)

Door: Dirk en Marijke

Datum:

17-09-2021

5 - Sterne

Top tot en met! Een héél erg fijn en mooi appartement met alles erop en eraan. De dames en heren van resort Schierduin zijn geweldig klantvriendelijk, altijd behulpzaam met wat voor kwestie dan ook. En hou je ervan om lekker te wandelen en te fietsen en te eten (bij de 4 Dames) dan is Schiermonnikoog the place to be. Wij komen zeker een keer terug!

Door: Bob en Hetty

Datum:

17-09-2021

5 - Sterne

Het was fantastisch. Het was schoon. We komen graag nog eens terug.

Door: Hanneke en Karel

Datum:

17-09-2021

5 - Sterne

Appartement zat op een geweldige plek in het complex: ruim terras met uitzicht op duin. Appartement was van alle gemakken voorzien en heel schoon. Een aanrader,we komen zeker terug. Kleine aanmerking: zou fijn zijn als je ook met een sleutel via het terras binnen zou kunnen komen.

Door: Hans en Annette de Pril

Datum:

13-09-2021

5 - Sterne

Mooi, ruim, en licht appartement. Ideaal voor 4 personen, 6 personen lijkt wat krap. Volledig ingerichte keuken en een kast vol spelletjes en boeken (voor jong en oud). Beetje gehorig is het wel, maar niet storend. Complex heeft goede ligging ten opzichte van het strand en het dorp. Zeker een aanrader!

Door: Esther van Santen

Datum:

06-09-2021

5 - Sterne

Sehr schöne Wohnung, gute Unterkunft. Wir waren bereits zum dritten Mal hier und kommen bestimmt wieder.

Door: Rea

Datum:

05-09-2021

5 - Sterne

Voor de tweede keer bij Resort Schierduin geweest! Het was wederom heerlijk! Vriendelijk personeel en ze waren zo behulpzaam toen we op de laatste boot naar huis zaten en we onze autosleutel in het appartement hadden vergeten…. Top! De vorige keer zaten we in een ander appartement dat iets beter uitgerust was wua bestel, keukengerei en een slaapkamer boven. Dat vonden we een prettiger appartement. Maar hier ook geen klagen!

Door: Sharon de Groot

Datum:

30-08-2021

5 - Sterne

Een centraal gelegen, netjes en schoon appartement en vriendelijke receptiemedewerkers. We lezen terecht positieve reviews en wij zullen Schierduin dan ook zeker vaker bezoeken. Heel, heel netjes en fijn complex. We kiezen dan alleen voor een ander appartement. Willlen de eigenaren dit appartement verbeteren, dan is ons advies de matrassen te vernieuwen, een comfortabele stoel neer te zetten en een wasrek en parasol toe te voegen aan de entourage. Dit appartement is op de begane grond met een fijne buitenplaats. Hou echter wel rekening met enige gehorigheid van bovengelegen appartement met traptredes en stoelen schuiven.

Door: Gezin met twee kinderen

Datum:

23-08-2021

5 - Sterne

Wir (2 Pers.) waren sehr zufrieden mit dem Appartment, insbesondere mit der Ausstattung, und haben daher gleich den nächsten Urlaub im Frühjahr 2022 gebucht.

Door: Volker

Datum:

20-08-2021

5 - Sterne

Wat een top week! Super fijne locatie en een fijn appartement, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Wij zaten met zn 2en in een 4 persoons appartement maar kan me voorstellen dat dat best krap kan zijn als je veel in het appartement bent. Met 2 man echt perfect. Het balkon erbij was super fijn.

Door: Kees van der Plas

Wenn Sie Ihre Erfahrung mit unseren Besuchern teilen möchten, können Sie sie unten eingeben

Sterne:
Name:
Waren in:
Nachricht: