Het Dorp Schiermonnikoog

Gezellig, knus en toch is er alles te vinden wat uw vakantie compleet maakt: het dorp Schiermonnikoog heeft karakter.

van rust en ruimte. Uitgebreid relaxen, even bijkomen in alle comfort en luxe.

Vakantiehuis Schiermonnikoog

Zoek je op een van de Waddeneilanden een vakantiehuis? Schiermonnikoog heeft dan de ideale accommodatie voor zowel de rustzoeker als de liefhebber van actieve vakanties. Strandresort Schier verhuurt verschillende luxe vakantiewoningen die plek bieden aan twee tot maximaal acht personen. De woningen zijn volledig ingericht en van alle moderne gemakken zijn voorzien.

Ieder appartement heeft bijvoorbeeld een ruime open keuken met inbouwapparatuur, een grote gemeubileerde woonkamer, moderne badkamer met stoomcabine en comfortabele boxspringbedden in de slaapkamer. Afhankelijk van het type vakantiewoning is er ook een tuin of groot dakterras. Bij de huur van het appartement is tevens toegang tot het binnenzwembad en de twee wellness-sauna’s van het Resort inbegrepen.

Je kan de appartementen voor korte en langere tijd huren, perfect voor een weekendje weg of een lange vakantie. De vele activiteiten die op het eiland ondernomen kunnen worden maken Schiermonnikoog de perfecte vakantieplek voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Ligging Vakantiehuizen Schiermonnikoog
De ligging van de vakantiehuizen op Schiermonnikoog is werkelijk ideaal. Strandresort Schier ligt namelijk op slechts 400 meter van het strand en aan de rand van het gezellige en karakteristieke dorp. Over het gehele Waddeneiland zijn wandel- en fietsroutes uitgezet waarmee je het eiland van oost tot west kan verkennen. Omdat Schiermonnikoog autoluw is zal je hier optimaal genieten van de prachtige natuur en schitterende vergezichten.

Door de centrale ligging van het Resort kan je eigenlijk alle kanten op; meteen het strand op, in de duinen wandelen, het dorp in om lekker te eten of een terrasje te pakken, of gelijk te voet of met de fiets de rondom gelegen natuurgebieden ontdekken. Daarnaast kan men ook natuurlijk Wadlopen, paardrijden, allerlei watersporten beoefenen en met een beetje geluk zelfs zeehonden spotten. Een vakantiehuis op Strandresort Schier is de perfecte accommodatie voor zowel de sportieve vakantieganger als de rustzoeker.