Het Dorp Schiermonnikoog

Gezellig, knus en toch is er alles te vinden wat uw vakantie compleet maakt: het dorp Schiermonnikoog heeft karakter.

van rust en ruimte. Uitgebreid relaxen, even bijkomen in alle comfort en luxe.

Vakantiehuisjes Schiermonnikoog

Op de Waddeneilanden kan je heerlijk vakantie vieren in luxe vakantiehuisjes. Schiermonnikoog, het kleinste en meest oostelijk gelegen eiland, is de perfecte plek om je volgende vakantie of weekendje weg te boeken. Bij Strandresort Schier kan je volledig ingerichte en uitgeruste appartementen huren.

De grootte van de appartementen varieert afhankelijk van het aantal gasten; twee tot maximaal acht personen kunnen in een vakantiehuisje slapen. De ruime open keuken en grote zitkamer met eethoek nodigen uit tot gezellige familiediners, de badkamer heeft een stoomcabine en er staan comfortabele boxspringbedden in de slaapkamer. Bij de huur van het huisje zit ook toegang tot de wellness-sauna’s en het overdekte zwembad van het Resort inbegrepen.

Door de centrale ligging van het Resort sta je binnen mum van tijd middenin de natuur, en met de vele uitgestippelde wandel- en fietsroutes kan je makkelijk het hele eiland verkennen – ideaal voor de rustzoeker en de actieveling.

Ligging vakantiehuisjes op Schiermonnikoog
Door het kleine oppervlak van het Waddeneiland liggen de vakantiehuisjes op Schiermonnikoog op een ideale locatie; dichtbij het strand maar tegelijk aan de rand van het gezellige dorp en natuurlijk te midden van de prachtige natuur. Omdat het gehele eiland een beschermd natuurgebied is, en alleen de bewoners zelf hun auto’s mogen gebruiken, zal de rust en ruimte om je heen je bijna overweldigen.

Vanuit je appartement loop je zo de duinen in, het strand op, of het karakteristieke centrum in. Strandresort Schier is daardoor de ideale uitvalsbasis voor tal van activiteiten. Schiermonnikoog heeft bijvoorbeeld het breedste en meest schone strand van Nederland; de perfecte plek voor een vakantie op het strand. Watersporters kunnen de zee op, wandelaars en fietsers verkennen het eiland, en daarnaast kan je nog paardrijden, Wadlopen, van de schitterende vergezichten genieten en ’s avonds natuurlijk in alle comfort slapen in je eigen huisje.